headphones newspaper video-player

Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Järfälla 2021

Stort grattis säger vi till Mikael och Pernilla Gavelin, Järfälla Padel Club som utsetts till Årets Företagare i Järfälla och till Hjalmar Bengtsson Raymond, Nybroplans Express AB som är Årets Unga Företagare i Järfälla.
Publicerad 28 maj 2021

Se filmen när vi grundlurade  och överraskade Årets Företagare Mikael Gavelin. Årets Unga Företagare, Hjalmar Bengtsson Raymond hade vi meddelat i förväg men han var lika glad för det. Det var även första gången som vi delade ut pris till en ung företagare i Järfälla. 

Företagarna Järfälla delar ut priset Årets Företagare i Järfälla och Årets Unga Företagare i Järfälla (till en företagare under 35 år) för att vi vill lyfta fram människorna bakom företagen. Vi vill synliggöra de företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra allt bättre affärer. Bättre affärer leder till tillväxt som ger välstånd, något som alla vill ha.

Se, njut och skratta tillsammans med oss när ni tittar på filmen. Har ni frågor så kan ni kontakta Eva Röste på 070-770 24 00. 

Fler nyheter från Företagarna

Äntligen goda nyheter

På torsdagsmorgonen gästade Företagarnas vd Günther Mårder TV 4:s Nyhetsmorgon för att prata om årets Småföretagsbarometer.

Unik inblick i kommunernas inköp

Företagarna presenterar nu omfattande data över kommunala inköp som gör det möjligt att se i vilken omfattning kommunala inköp görs från lokala företag samt småföretag.

”Strandskyddet är skevt”

Obalanserna i strandskyddet borde rättas till så att regelverket inte hindrar utveckling, menar ägaren av strandkrogen SuderSannas på Fårö.

Stoppa nedmonteringen av posttjänsterna

För att kunna bedriva företag i hela landet krävs fungerande infrastruktur i form av bl a postservice. Nermonteringen försvårar för företagande, visar Företagarnas nya rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor