För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Järfälla 2021

Publicerad 28 maj 2021
Stort grattis säger vi till Mikael och Pernilla Gavelin, Järfälla Padel Club som utsetts till Årets Företagare i Järfälla och till Hjalmar Bengtsson Raymond, Nybroplans Express AB som är Årets Unga Företagare i Järfälla.

Se filmen när vi grundlurade  och överraskade Årets Företagare Mikael Gavelin. Årets Unga Företagare, Hjalmar Bengtsson Raymond hade vi meddelat i förväg men han var lika glad för det. Det var även första gången som vi delade ut pris till en ung företagare i Järfälla. 

Företagarna Järfälla delar ut priset Årets Företagare i Järfälla och Årets Unga Företagare i Järfälla (till en företagare under 35 år) för att vi vill lyfta fram människorna bakom företagen. Vi vill synliggöra de företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra allt bättre affärer. Bättre affärer leder till tillväxt som ger välstånd, något som alla vill ha.

Se, njut och skratta tillsammans med oss när ni tittar på filmen. Har ni frågor så kan ni kontakta Eva Röste på 070-770 24 00. 

Fler nyheter från Företagarna