För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Vaxholm 2021

Publicerad 11 maj 2021
Den 27 april överraskade vi Årets Företagare i Vaxholm, SkyPark med entreprenörerna Anders Jonasson & Jörgen Eriksson (som tyvärr inte var på plats).
Foto: Peter Nerström

En liten delegation med Margareta Hamrén, Tore Marklund, Annika Jonsson och Peter Nerström från Företagarna Vaxholms styrelse smög oss upp i skogen på Eriksö där vi hittade Anders som blev rejält överraskad och strålande glad över utmärkelsen. Kommunalrådet Malin Forsbrand och Näringslivsansvarig Mikaela Lodén kom gående från Kommunhuset med en blomsterkvast inspirerad av SkyPark. Tårta åts och många skratt ekade bland tallarna.

– Anders och Jörgen på Skypark, värdiga Årets Företagare 2021!

Motivering till Årets Företagare i Vaxholm 2021:

Anders Jonasson och Jörgen Eriksson, AIE of Sweden AB (Activities Incentives Events), har genom ett idogt, engagerat och innovativt arbete satt Vaxholm på kartan genom att skapa höghöjdsbanan  Vaxholm Skypark – ett roligt och utmanande äventyr till glädje för både vaxholmare och besökare från hela landet.

Skypark ligger på Eriksö friluftsområde på Vaxön och invigdes sommaren 2018, medan deras företag AIE startades redan 2001. Skypark är en stor och hisnande äventyrspark, där man rör sig uppe i luften mellan tallarna, längs banor på olika höjd och med utmanande hinder. Banorna är av olika svårighetsgrad och här skapas äventyr för familjen, företaget, kompisgänget eller skolklassen.

Under pandemin har utomhusaktiviteter varit helt rätt. Anders och Jörgen har dessutom varit noga med att sprida ut deltagarna över hela banan för att kunna hålla säkra coronaavstånd.

Skypark skapar många arbetstillfällen och guiderna är väl utbildade i säkerhet och första hjälpen.

Anders och Jörgen är kreativa och driftiga entreprenörer som ständigt utvecklar sitt företag och att de kunde få till det i hemkommunen Vaxholm är extra roligt med tanke på deras intresse och engagemang i Vaxholms utveckling.

Fler nyheter från Företagarna