För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Tomas Guinchard är Årets Företagare i Stockholms län 2021

Publicerad 9 jun 2021
I dag utsågs Tomas Guinchard, Adxto Care AB, till Årets Företagare i Stockholms län. Tomas är en framgångsrik företagare som uppvisar gott ledarskap, innovation och lönsamhet i sin verksamhet.

Priset Årets Företagare delas ut av organisationen Företagarna till en företagare som genom framgångsrikt företagande bidrar till lokalsamhället och är en förebild för andra.  

Så här motiverade juryn utnämningen: 

Årets Företagare i Stockholms län har med en stark drivkraft och målmedvetenhet blivit ett viktigt stöd till landets sjukvård genom sina innovativa, digitala lösningar för uppföljning av patientvård. Med hjälp av vinnarens lösningar är det tre gånger fler av patienterna som följer ordinerad behandling efter 18 månader än utan stödet, vilket ger oss en friskare befolkning och en lägre samhällskostnad.   

Med ett starkt hållbarhetsfokus, kreativitet och innovation har vår vinnare skapat sig ett bolag med fina tillväxtsiffror och en framtid som ser ljus ut för både bolaget och samhället.  

Årets Företagare i Stockholms län är Tomas Guinchard, Adxto Care AB  

Med titeln i sin hand som Årets Företagare i Stockholms län har nu Tomas Guinchard chansen att ta hem titeln som Årets Företagare i Sverige. Riksfinalen går av stapeln den 15 oktober 2021 och hålls i Blå hallen i Stockholms Stadshus. Redan nu kan du anmäla ditt intresse och få förtur till biljettsläppet.  Här finns mer information om Årets företagare 

Juryn för Årets Företagare i Stockholms län 2021 bestod av:  

  • Erik Martinson, SVEA Renewable Solar AB, Årets Företagare i Stockholms län 2020  
  • Sermed Majid, Tandcentralen, Årets Unga Företagare i Stockholms län 2020  
  • Dina Majid, Tandcentralen, Årets Unga Företagare i Stockholms län 2020 
  • Sven-Erik Österberg, landshövding Stockholms län 
  • Susanna Berger, regionsamordnare Företagarna Stockholms län, Södermanland, Västmanland, Uppsala län
  • Bengt Bengtsson, ordförande Företagarna Stockholms län, Södermanland, Västmanland, Uppsala län 
  • Thomas Byström, regionchef Företagarna Stockholms län, Södermanland, Västmanland, Uppsala län 
Fler nyheter från Företagarna