podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Det finns inget dåligt väder – bara lite regn!

Publicerad 23 jun 2021
Den 23 juni genomförde Företagarna Stockholms stad det första fysiska eventet sen september förra året. Vi arrangerade en Walk & Talk som avslutades med en AW på restaurangen Sjö & Land på Strandvägen.

Det var drygt 20 medlemmar och några gäster som samlades vid Operan på Gustav Adolfs torg för en gemensam promenad längs Stockholms vackra kajer. En stilla vandring där samtalet var i fokus, så var det tänkt men sommarvädret i Sverige är som ni alla vet nyckfullt. Efter att vi påbörjat turen i lätt duggregn och vi passerade Grand Hôtel så öppnar sig himlen och vi får söka skydd, inne på Nationalmuseum, där vi kunde improvisera och ge våra gäster en stund inomhus i en fantastisk miljö.

När regnet avtagit något kunde vi gå vidare mot Strandvägen och kom fram lite regnblöta men glada till vårt slutmål, Sjö & Land. Där väntade en god charkbricka och lite gott i glasen och vi blev snart varma och hade en fin stund med härliga samtal och god mat.

Ordförande Anita Roll hälsade välkommen och passade på att skåla in sommaren!

Alla var vi överens om att det var fantastisk att få ses i igen och kunna samtala utan att sitta bakom en skärm och vi hoppas nu att hösten kommer med ett stabilt läge och en avtagande pandemi så vi kan fylla hösten med massor av spännande och inspirerande aktiviteter och möten.

Ett stort tack till alla våra fantastiska företagare och medlemmar för idag och till de gäster som var med önskar vi varmt välkomna till Företagarna!

En underbar sommar hälsar vi er alla!

Fler nyheter från Företagarna