headphones newspaper video-player

Ali Khalil, Saleh Karrani och Shafik Muwanga är Årets Unga Företagare i Stockholms län 2021

I dag utsågs Ali Khalil, Saleh Karrani och Shafik Muwanga med sitt företag, Miljonbemanning AB, till Årets Unga Företagare i Stockholms län 2021. Utmärkelsen går till dessa unga framgångsrika företagare på orten som uppvisar gott ledarskap, innovation och lönsamhet i verksamheten.
Publicerad 9 jun 2021

Priset Årets Unga Företagare delas ut av organisationen Företagarna och går till en entreprenör under 35 år som genom framgångsrikt företagande bidrar till lokalsamhället och är en förebild för andra.  

Så här motiverade juryn utnämningen: 

Årets Unga Företagare i Stockholms län har byggt sitt framgångsrika företag ur en frustration kring den outnyttjade kompetensen som de var omgivna av i miljonprogrammet där de växte upp. Med ett tydligt mål att visa arbetsmarknaden den kompetens som finns i förorten växte kreativiteten och idag arbetar de bland annat med en VR-lösning för validering av arbetssökandes färdigheter. Med en stor passion och enorm drivkraft har våra vinnare skapat ett framgångsrikt företag med stabil tillväxt som givit många människor möjligheten till ett jobb genom att våga tänka annorlunda i rekryteringsprocessen. Ett koncept som inte bara är lönsamt för ägarna utan också för hela vårt samhälle.  

Årets Unga Företagare i Stockholms län är Ali Khalil, Saleh Karrani och Shafik Muwanga, Miljonbemanning AB. 

Med titeln i sina händer som Årets Unga Företagare i Stockholms län har Ali Khalil, Saleh Karrani och Shafik Muwanga nu chansen att ta hem den prestigefyllda titeln som Årets Unga Företagare i Sverige. Riksfinalen går av stapeln den 15 oktober 2021 och hålls i Blå hallen i Stockholms Stadshus. Redan nu kan du anmäla ditt intresse och få förtur till biljettsläppet. Här finns mer information om Årets Unga Företagare! 

 

Juryn för Årets Unga Företagare i Stockholms län 2021 bestod av:  

  • Erik Martinson, SVEA Renewable Solar AB, Årets Företagare i Stockholms län 2020  
  • Sermed Majid, Tandcentralen, Årets Unga Företagare i Stockholms län 2020  
  • Dina Majid, Tandcentralen, Årets Unga Företagare i Stockholms län 2020  
  • Sven-Erik Österberg, landshövding Stockholms län 
  • Susanna Berger, regionsamordnare Företagarna Stockholms län, Södermanland, Västmanland, Uppsala län
  • Bengt Bengtsson, ordförande Företagarna Stockholms län, Södermanland, Västmanland, Uppsala län 
  • Thomas Byström, regionchef Företagarna Stockholms län, Södermanland, Västmanland, Uppsala län 

 

Fler nyheter från Företagarna

Äntligen goda nyheter

På torsdagsmorgonen gästade Företagarnas vd Günther Mårder TV 4:s Nyhetsmorgon för att prata om årets Småföretagsbarometer.

Unik inblick i kommunernas inköp

Företagarna presenterar nu omfattande data över kommunala inköp som gör det möjligt att se i vilken omfattning kommunala inköp görs från lokala företag samt småföretag.

”Strandskyddet är skevt”

Obalanserna i strandskyddet borde rättas till så att regelverket inte hindrar utveckling, menar ägaren av strandkrogen SuderSannas på Fårö.

Stoppa nedmonteringen av posttjänsterna

För att kunna bedriva företag i hela landet krävs fungerande infrastruktur i form av bl a postservice. Nermonteringen försvårar för företagande, visar Företagarnas nya rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor