headphones newspaper video-player

Var med och rösta fram årets bästa UF-företag i Täby!

Nu har du chansen att vara med och rösta fram årets bästa UF-företag! Kika på filmerna nedan och rösta på vem som ska ta hem Entreprenörspriset och Hållbarhetspriset. Röstningstiden har gått ut.
Publicerad 9 apr 2021

De nominerade bidragen i kategorin "Bästa Entreprenörsföretag" är:

Optimize Marketing UF
Hit me UF
Beanie Buddies UF

De nominerade bidragen i kategorin "Bästa Hållbarhetsföretag" är:

InsideOut UF
Bee Made UF
Bi&Logi UF

Frågor?

Vid frågor är ni välkommen att kontakta Henrik Emilson på henrik@paemilson.se.

Mer information om tävlingen
Tävlingen anordnas av Företagarna i Täby där Täbys Gymnasieskolor har nominerat ett antal UF-företag i kategorierna ”Entreprenörskap” och ”Hållbarhet”. En jury bestående av personer från Företagarna Täbys styrelse har därefter kvalificerat tre UF-företag per kategori till final. Röstningen är öppen fram till 21 april och vinnaren i respektive kategori kommer att presenteras den 23 april. Det är endast tillåtet att lägga en röst per person per kategori. Vinnaren av respektive kategori kommer att belönas med ett stipendium på 10 000kr som skall användas för att vidareutveckla verksamheten.  

Fler nyheter från Företagarna

Locket på om Las

Trots regeringens löfte om att utredningarna om ny arbetsmarknadspolitik skulle föra dialog har kontakten varit i det närmaste obefintlig.

Småföretagen ser ljusning

Antalet arbetstillfällen i de svenska småföretagen har minskat kraftigt under det senaste året, men nu ser de ljust på framtiden igen, visar en ny rapport.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor