För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Näringslivsdagen i Ekerö kommun genomfördes digitalt, självklart var vi med!

Publicerad 15 apr 2021
Vi fick ett par informativa och intressanta timmar som avslutade med inspiration där Morgan Alling lärde oss om konsten att hantera besvärliga människor. Visste du att i ett företag med hög tillit är 286% lönsammare än ett med låg tillit?! Något att fundera över för oss som driver företag.

En höjdpunkt var att årets Ekeröföretagare utsågs. Vi sitter med i juryn med Susanna Kihl som berättade att vinnaren får chansen till utmärkelsen årets företagare i Stockholms län med möjlighet att få utmärkelsen årets företagare på nationell nivå!

Stort grattis till vinnaren Emma Rosell och Rosells Gym som brinner för att hjälpa sina medlemmar att skapa en hållbar hälsa genom hela livet.

Kommundirektör Christina Hedberg, kommunstyrelsens ordförande Adam Reuterskiöld, och näringslivsrådets ordförande Mats Ahlbom var på plats och delade med sig av sina tankar om näringslivets framtid. Daniel Lindén från Kairos Future delade bland annat med sig av tio insikter om framtiden.

Dagen leddes tryggt av näringslivschef Johan Elfver och moderator Ulrika Riseby från Great Consulting. Bakom kulisserna fanns som alltid professionella Merete Torkildsen Palmberg Kommunens Näringslivskoordinator.

Om du inte hade möjlighet att vara med under live-sändningen av Näringslivsdagen kan du se en inspelning i efterhand.

Ladda ner länken här

Fler nyheter från Företagarna