För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Ekerös lokala arbetsgrupp

Publicerad 14 apr 2021
Nu har vi skapat en lokal arbetsgrupp för Företagarna Ekerö, med en verksamhetsplan helt fokuserad på alla företagare här på Ekerö!
Styrelsen från vänster: Monica Dupouy, Susanna Kihl, Anette Mannerfors, Anett Hansen Susanna Stensdotter. Foto:Thomas Älgekrans, Mälaröarnas Nyheter

Nu har vi skapat en lokal arbetsgrupp för Företagarna Ekerö, med en verksamhetsplan helt fokuserad på alla företagare här på Ekerö! Vårt fokus är att skapa värde för er som redan är medlemmar, och genom att växa med ännu fler medlemmar bli en ännu starkare faktor i näringslivsutvecklingen i vår kommun. På Ekerö finns det över 4 000 företag!

Med tanke på att 97 procent av kommunens 4 200 registrerade företag har mindre än 10 anställda, så är det förstås extra viktigt för oss att synliggöra deras betydelse för kommunens näringsliv och bidra till att de känner att det är på Ekerö de kan växa. Läs om satsningen i senaste numret av Mälaröarnas Nyheter.

Mår de mindre företagen bra mår hela Ekerö kommun bra!

Småföretagen skapar både jobb och finansierar välfärden . Visste du till exempel att det finns 5 830 jobb i de små företagen i Ekerö kommun? Visste du även att företagarna tillsammans med alla anställda i dessa företag bidrar med 538 miljoner kronor till kommunens skatteintäkter?  Du kan läsa mer om småföretagens betydelse i Ekerö i rapporten Välfärdsskaparna 2021.  

Vi vill skapa en möjlighet att nätverka, ha roligt tillsammans och att få ny inspiration genom influenser från sakkunniga inom företagarområdet både lokalt och från hela landet. Följ oss på Facebook, Instagram och LinkedIn för att ta del av det hetaste och senaste från ER förening. Vi har en del jättespännande saker på gång, så missa inte det! Och missa inte att hänga med på Riksplanet, vad som händer och vilka förmåner ni har därifrån som medlemmar. Företagarna är en ideell förening, vilket innebär att alla måste vara aktiva, medlemmar såsom styrelse, i lika hög grad. Häng med på resan!

Vi vill att föreningen ska tillgodose så många behov som möjligt. Våra företag är en förutsättning för ett levande samhälle och en levande ekonomi!

Taggar
Fler nyheter från Företagarna