För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagande och Padel i förening på Ekerö

Publicerad 12 apr 2021
Nu har du chansen att anmäla dig till en ny form av nätverkande på Ekerö.

Vår medlem EKERÖ PADEL startar till hösten Ekerö Business Padel med syftet att stärka befintliga, och främja nya, företagssamarbeten på Ekerö genom padel.

Även om huvudfokus kommer ligga på att hitta nya samarbeten mellan lokala företag, vill de också bidra till möjligheten att få utveckla sitt eget padelspel och dessutom ha riktigt roligt på vägen tillsammans med andra padelentusiaster.

Som bonus främjar det även hälsan på företaget och skapar en positiv teamkänsla. För er som vill kommer det även finnas chans att kämpa om titeln i den prestigefyllda tävlingen Ekerö Business Padel Challenge, säger Maria Björklund, Ekerö Padels grundare.

Vill du vara med? Anmäl intresse genom att maila Maria på maria@ekeropadel.se senast 30/4. Mer information kommer till de som anmält intresse. Intresseanmälan är inte bindande. Här finns även mer information.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna