För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Medlemmar sattes på prov när Företagarna intog Bro Hof Slott Golf Club

Publicerad 29 sep 2020
I förra veckan var det upp till bevis för Företagarnas medlemmar i Stockholm-Mälardalsregionen. Hade timmarna på golfbanan under sommaren gett resultat? Det var nämligen dags för golfevent på Bro Hof Slott Golf Club och deras Stadium Course, vilket är erkänt som en av de tuffare banorna i Sverige.

Golfklubborna var tvättade, pegs och golfbollar påfyllda i bagen och höstvädret bjöd på härligt solsken. Allt var således på förhand upplagt för en fantastisk dag på golfbanan när ett fyrtiotal medlemmar och samarbetspartners slog ut på första tee för vad som skulle visa sig bli en utmanande dag på golfbanan.

Vi låter det förbli osagt om humöret var lika glatt några timmar senare, när man hålade ut på 18:e green, men vår uppfattning är att eventuell frustration lämnades kvar på golfbanan och att det både var nöjda medlemmar och medarbetare som lämnade Bro Hof efter en härlig dag.

Under eventet anordnade vi även flertalet klassiska golftävlingar och resultatlistor finner ni nedan. Givetvis vill vi även passa på att tacka BMW och Alli Förarutveckling som bidrog med fina priser. Vinnaren gick nämligen hem med en ”Driving Experience” i Luleå med de senaste bilarna BMW kan erbjuda.

Nu uppmanar vi våra medlemmar att fortsätta finslipa formen i golfhallar runt om i regionen under de kommande höst-och vintermånaderna, för fler golfevent blir det garanterat!

Resultat – Stadium course:
1. Jan Wannberg, Företagarna Stockholms stad: 72 slag
2. Johan Fylking, Företagarna Täby: 72 slag (Med lägre hcp).

Längsta drive, hål 15, dam:
Petra Krantz, Företagarna Stockholms stad

Längsta drive, hål 15, herr:
Mathias Axelson,
Företagarna Västra Mälardalen

Närmast flagg, hål 11:
Cecilia Lööv, Företagarna Enköping, 3 meter

 

Fler nyheter från Företagarna