För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Värva en medlem och få en belöning!

Publicerad 17 nov 2020
Värva medlemmar till Företagarna Huddinge och bli belönad med en powerbank värd 400 kr till både dig och den nya medlemmen.
powerbank

Företagarna Huddinge har medvind trots tuffa tider. Men vi tror att det finns fler blivande medlemmar som inte upptäckt oss ännu.

Värva en medlem och få en kraftfull portabel laddare av hög kvalité till alla typer av mobiler och datorer.

Kampanjen gäller både fullvärdigt medlemskap, 3 950 kr/år och stödjande medlemskap, 600 kr/år. Stödjande medlemskap är möjligt att teckna för de som inte själva är aktiva företagare men som vill stödja Företagarnas viktiga politiska påverkansarbete. Dessutom får du som medlem också sex nummer av tidskriften Företagaren och möjligheten att delta på alla lokala aktiviteter som vi arrangerar i Huddinge. Läs mer om våra medlemskap här!

OBS: Kampanjen gäller för nytecknade medlemskap fram till 30/11 i Huddinge lokalförening. Medlemskapet skall vara betalt senast 31/12 och därefter skickas gåvorna ut till respektive ny och befintlig medlem som värvat.

Frågor eller funderingar?
Man kan givetvis värva så många nya medlemmar man vill. Om du har några frågor är du alltid välkommen att maila oss på foretagarna.huddinge@foretagarna.se.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna