För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Matlagning på dagordningen när Företagarna Stockholm stad anordnade årsmöte

Publicerad 6 mar 2020
Årsmöten kan ofta beskrivas som rätt formella sammankomster. Detta är givetvis viktigt ur föreningssynpunkt, men inte kan det väl skada att kombinera årsmötet med en trevlig helkväll? Givetvis inte tänkte vi och bjöd in till en festlig matlagningskväll i samband med årsmötet!

Över 50 personer hade samlats på Företagarnas rikskontor för årsmötet där en ny ordförande skulle väljas, då Rose-Marie Danielson, efter många års förtjänstfullt arbete som ordförande valt att stiga åt sidan. Hon avtackades givetvis med både blommor och champagne och vi hoppas att hon även fortsättningsvis kommer delta vid våra arrangemang.

Till ny ordförande valdes Anita Roll, som är väl bekant i föreningens arbete, då hon tidigare var vice-ordförande. Nu tar hon över ordförandeklubban och vi tror att hon med sin erfarenhet och glöd kommer passa utmärkt i rollen. Till ny vice-ordförande valdes Elvira Hellsten, som även hon sedan tidigare suttit i styrelsen.

Efter årsmötet vandrade vi gemensamt till AVEQIA, där samtliga närvarande delades upp i kock-lag för att gemensamt laga en fantastisk fyrarätters-middag som vi sedan åtnjöt tillsammans. En fantastisk avslutning på en produktiv dag!

Nu fortsätter vi arbetet med att göra Stockholm till Sveriges bästa företagarstad. Hoppas att just du vill vara med på resan!

Fler nyheter från Företagarna