För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vem blir Årets Företagare i Järfälla 2020?

Publicerad 26 maj 2020
Årets Företagare har delats ut i drygt 20 år på lokal och regional nivå. Sedan 2007 koras även Årets Företagare i Sverige. Utmärkelsen ges till en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare. Vinnaren tillkännages på torsdag den 28 maj.
På bilden från vänster: Skycon Mechanical Access Aktiebolag, Micael Lis, Yt-Bolaget R. Holmström Aktiebolag, Olle Holmström, Järfälla Va- & Byggentreprenad Aktiebolag, Fredrik Kastevik,

Företagarna Järfälla  delar ut Årets Företagare för att vi vill lyfta fram människan bakom företaget. Vi vill synliggöra de företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra allt bättre affärer. Bättre affärer leder till tillväxt som ger välstånd, något som alla vill ha.

De nominerade till Årets Företagare i Järfälla 2020 är...

 

1.jpg

Fredrik Kastevik och Peter Karlsson 

Järfälla Va- & Byggentreprenad Aktiebolag

JVAB är ett familjeföretag där andra generationen i form av Fredric Kastevik tog över i slutet av 2014 och sedan dess har trenden varit stigande. JVABs vision är att bli Stockholms bästa anläggningsföretag och företaget tar stort ansvar för att möjliggöra idrottande för barn- och ungdomar i kommunen. De sponsrar både idrottsföreningar och ideella organisationer. De är totalt 144 medarbetare som omsätter 706 mkr (2019) och har projekt både i Järfälla men också runtom i Stockholm.

3.jpg

Micael Lis

Skycon Mechanical Access Aktiebolag  

Skycon ritar, konstruerar, tillverkar och monterar fönsterputsanläggningar till de största kryssningsfartygen i världen och har 80 % av världsmarknaden. Mikael Lis och Cecilia Lis har drivit företaget sedan 1989 med stor framgång. Han bor och har sitt kontor i Järfälla.

2.jpg

Olle Holmström

Yt-Bolaget R. Holmström Aktiebolag

Yt-Bolaget R. Holmström är en finmekanisk verkstad som firar 40 år. Ägnar sig åt special-tillverkning till kunder som behöver stål/plåt/aluminium i form av lödning och ytbehandling.  Företaget är ett familjeföretag som nu är inne i den tredje generationen företagare, VD för företaget är nu Olof Holmström. 

Fler nyheter från Företagarna