För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Jonas Eriksson och Niklas Wikegård Årets Företagare i Sigtuna 2020

Publicerad 29 maj 2020
Företagarna Sigtuna har utsett Jonas Eriksson och Niklas Wikegård med sitt företag WE till Årets Företagare 2020. De två vinnarna tilldelades priset i samband med en padelmatch på WEs senaste anläggning i Arlandastad. Priset delades ut av Företagarnas ordförande Björn Petersson och Sigtuna kommuns näringslivschef Mathias Forsberg.

Motivering

Tack vare ett gott entreprenörskap, lokal förankring och stark tillväxt är Jonas Eriksson och Niklas Wikegård med företaget WE i Sigtuna utsedda till Årets Företagare. Genom att kombinera sina erfarenheter och personligheter har duon på kort tid utvecklat ett koncept som blivit framgångsrikt och uppskattat av kunderna. Deras entreprenörskap har visat att företagande kan gå hand i hand med att skapa mötesplatser, inte minst för äldre, och sätta folkhälsan i fokus på ett sätt som innovativt binder samman detta med den lokala sammanhållningen där nya kundgrupper attraheras. Jonas Eriksson och Niklas Wikegård är värdiga vinnare som Årets Företagare i Sigtuna kommun 2020.

Att få pris som Årets Företagare i sådan tuff konkurrens som finns i vår hemkommun ger mer energi och kraft åt oss i ledningen, och vårt team som hela tiden kämpar för att se till att Sigtuna blir Sveriges mest hälsosamma kommun.

WE kommer med fortsatt kraft att fortsätt att utveckla hälsa och träning i samhället. Vi vill att fler personer får chansen att hitta sitt steg i sig egen träning, att alla oavsett bakgrund hittar någon del inom träning och motion som lockar. All forskning visar tydligt att vi genom regelbunden träning lever längre, mår bättre och får färre dagar som sjukskrivna…det är därför en självklarhet att WE vill fortsätta missionera om den betydelsen som regelbunden rörelse har i vårt samhälle, säger Jonas Eriksson och Niklas Wikegård. 

Mer information om WE finns på wehalsa.se eller på wearlandastad.se.

Jonas Eriksson och Niklas Wikegård, Årets Företagare i Sigtuna, är värdiga vinnare som vågat göra nytt, satsar friskt och förbättrar hälsan i kommunen, säger Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna. 

Vid frågor är ni välkomna att kontakta Björn Petersson, ordförande Företagarna Sigtuna, på telefon 076-109 00 00.

Fler nyheter från Företagarna