headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Årets Företagare i Stockholms län är nu utsedd!

15 jun 2020
Företagarna Stockholm-Mälardalen är idag glada över att kunna presentera Årets Företagare i Stockholms län. I hård kamp med andra fantastiska företag runt om i länet var det till sist Erik Martinson, Björn Lind och Nolan Gray, ägare och grundare av SVEA Renewable Solar AB som stod kvar som segrare!

Ett vanligt år hade priset delats ut vid en festlig tillställning tillsammans med landshövdingen och alla andra finalister, men då rådande pandemi ville annat fick Erik och Björn ta emot priset vid en överraskningsceremoni där Företagarna Stockholm-Mälardalens regionchef, Thomas Byström, samt Företagarna Sollentunas ordförande, Peter Nilsson, närvarade och tilldelade de glada men överraskade vinnarna, statyett, diplom samt blomster.

Juryns motivering löd:

SVEA Solar är Sveriges största solcellsinstallatör och kan erbjuda sina kunder trygghet i övergången till förnyelsebar energi. Trygghet, tillsammans med enkelhet och kvalitet, är ledord som symboliserar. Dessutom är de en av få aktörer på marknaden som hanterar hela processen inhouse – utan mellanhänder. Det blir enklare och tryggare för både företaget och kunden när ingen behöver förhålla sig till underleverantörer – och mer effektivt.

I och med vinsten blir det alltså Erik Martinson, Björn Lind och Nolan Gray som kommer att representera Stockholms län i riksfinalen av Årets Företagare, som äger rum i Stockholms stadshus den 16 oktober. Vi önskar dem all lycka såväl där som i sin framtida företagarresa!

Från regionkontoret och juryns håll vill vi även passa på att tacka och gratulera alla de fantastiska företag i länet som tilldelats priset som Årets Företagare på lokal nivå. Vi hoppas givetvis kunna hylla er lite längre fram när det passar. 

Passa på att läsa mer om SVEA Renewable Solar på deras hemsida!

Juryn bestod av:

Thomas Byström, regionchef Företagarna Stockholm-Mälardalen
Viktor Schmidt, regionsamordnare Företagarna Stockholm-Mälardalen
Bengt Bengtsson, ordförande Företagarna Stockholms län och Mälardalen 
Johanna Ingelsson, grundare av Equestrian Stockholm och Årets Unga Företagare i Stockholm 2019

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap