För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nominera Årets Företagare i Huddinge 2020!

Publicerad 23 jan 2020
Årets Företagare delas ut till en företagare som under året har utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt företagande och sin person fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare. Årets Företagare lyfter fram personen bakom företaget.

Med utmärkelsen Årets Företagare vill vi synliggöra de företagare som genom sitt engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att utveckla idéer och att göra allt bättre affärer. Duktiga företagare bidrar genom sitt arbete till samhällets utveckling.

Kriterier:

Äga & Driva – Viktigt eftersom det är företagaren som är i fokus och därmed dennes inflytande och påverkan som ska belönas.

Ledare & Förebild – Genom gott ledarskap vara en god förebild och ambassadör för företagare. Exempel på det är att företagaren tar samhällsansvar och/eller deltar i lokalsamhället och/eller har påverkat politiken till godo för andra/ företagare i regionen och/eller uppmuntrar mångfald.

Kreativitet & Innovation – Visa prov på att vara extra kreativ och företagsam på ett sätt som bör premieras. Exempel på det är att hen gjort något nytt inom sin bransch, utvecklat en befintlig produkt och/eller banat väg för nya sätt med sitt företagande.

Lönsamhet & Tillväxt – Ha uthålligt god lönsamhet. Med god lönsamhet avses att hen har långsiktigt stabil tillväxt och/eller har återinvesterat i bolaget för fortsatt tillväxt.

Finns det någon företagare i Huddinge som du tycker förtjänar att hyllas lite extra? Nominera din kandidat genom att maila huddinge@foretagarna.se senast den 23 februari!

Fler nyheter från Företagarna