För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Våren med Företagarna Stockholms stad!

Publicerad 28 feb 2020
Trots de senaste dagarnas snöfall så går vi mot ljusare tider och en stundande vår! Företagarna Stockholms stad inte haft mycket till vintervila - vi har skapat ett fullspäckat schema under våren med mängder av events där vi hoppas att få träffa just dig!

Nedan följer några av de events vi anordnar i närtid.

5/3: Årsmöte med Företagarna Stockholms stad med efterföljande matlagningsevent!

Välkommen till årsmöte för Företagarna Stockholms stad. Träffa din styrelse och var med och besluta kring hur verksamheten ska utföras under kommande år. Direkt efter årsmötet är du dessutom välkommen med på en gastronomisk upplevelse av allra högsta klass!

Anmäl dig här!

13/3: Frukost om offentlig upphandling – Företagarna LIVE

Är du redo att testa offentlig upphandling? Missa då inte Företagarna LIVE, en direktsändning där du som småföretagare får insikter som förbättrar dina möjligheter att vinna. Vi kommer i vanlig ordning anordna en mysig frukost i våra lokaler på Rådmansgatan 40, där du får möjlighet att träffa andra företagare samtidigt som du får ta del av de absolut bästa tipsen kring offentlig upphandling!

Anmäl dig här!

18/3: Företagarna Young presenterar: Aron Anderson!

Är du sugen på att komma och lyssna till en av Sveriges absolut häftigaste föreläsare samtidigt som du får möjlighet att mingla och knyta nya kontakter med andra företagare? Anmäl dig då till Företagarna Youngs kvällsevent i Stockholm den 18/3!

Aron Andersson behöver egentligen ingen närmare presentation. Du har garanterat sett honom i någon av dina kanaler. Kanske när han besteg Mt. Fuji, rev av en Ironman på Hawaii eller åkte de nio milen mellan Sälen och Mora i Vasaloppet? Kort och gott har han gjort det många av oss andra bara kan drömma om.

Ta chansen att bli riktigt inspirerad under en kväll. Anmäl dig redan idag!

25/3: En kväll i den offentliga upphandlingens tecken

Mars blir en månad där offentlig upphandling står i fokus. Utöver livesändningen tidigare i månaden bjuder Företagarna Stockholms stad in till en träff på temat upphandling för småföretagare. Träffen ger en grund i offentlig upphandling och handfasta tips på hur små företag kan bli leverantörer till kommunen. Deltar gör bland andra Magnus Johansson, upphandlingsexpert på Företagarna, Anette Berg, grundare och ägare av Vivaldi AB samt Stefan Nordin, Stockholms stads inköpschef.

Passa på att ställa dina frågor till experterna, ansikte mot ansikte! Anmäl dig här!

Vi fortsätter fram till sommaren!

Det här är bara ett axplock av alla de arrangemang vi planerar. Vi har stora planer även för senare delar av våren och vi kan garantera att det i närtid kommer dyka upp events som ni verkligen inte vill missa. Håll utkik på vår hemsida!

P.S. Är du ännu inte medlem? Passa på redan idag för att kunna ta del av träffar likt dessa och mycket, mycket mer. Det lönar sig!

Fler nyheter från Företagarna