headphones newspaper video-player

Är du vår nya affärsrådgivare?

Vill du vara med och stötta svenska företag i deras internationaliseringsprocess? Vårt Enterprise Europe Network-kontor hos Företagarna söker just nu en affärsrådgivare inom internationalisering.
Publicerad 1 dec 2020

Vem är vi?

Enterprise Europe Network (EEN) är EU-kommissionens största satsning för att främja internationalisering av små och medelstora företag. EEN är världens största affärsnätverk, med 14 kontor i Sverige och över 600 kontor i hela världen. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och stöd till företag som önskar ta steget ut till nya marknader. EEN är delfinansierat av EU-kommissionen och Tillväxtverket. EEN-kontoret hos Företagarna är ett litet men effektivt kontor som täcker region Stockholm, Uppsala och Sörmland. Vi är baserade i Stockholm. Mer om EEN:  enterpriseeurope.se

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning (business administration, ekonomi eller liknande). Du är van att driva dina egna projekt, ha egen direktkontakt med kund, och du gillar att nätverka. Du kommunicerar obehindrat (både tal och skrift) på engelska. Du uppskattar att jobba internationellt med kollegor från olika länder, och du har gärna tidigare internationell erfarenhet. Har du erfarenhet av att driva företag eller har tidigare erfarenhet inom affärsutveckling, samt ytterligare ett språk, är det meriterande.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en spännande vardag med kontakter i hela världen, en mycket hands-on roll, och möjligheten att specialisera dig inom olika branscher i ett litet men dynamiskt team.

Vi söker en affärsrådgivare som vill stötta företag i deras internationaliseringsprocess, dvs etablera sig på nya marknader och att hitta samarbetspartners utanför Sverige. Du rapporterar systematiskt i ett nationellt och internationellt CRM, samt direkt till kontorschefen.

Om anställningen 

Anställningen sker först som visstidsanställning t.o.m. 31 dec 2021 med möjlighet till förlängning med tillsvidareanställning. Start tidigast 1 februari 2021.

Välkommen med din ansökan (CV och brev) till: theresa.ryberg@foretagarna.se

 

Fler nyheter från Företagarna

Småföretagare tar över när Findus ger upp

Efter 20 år tillsammans på Findus blev Bengt Gunnarsson och Göran Claesson av med jobbet. Nedläggningen av det anrika företaget var oväntad. Men slutet på anställningen blev början till egen verksamhet. Nu satsar de på närodlad frukt och grönt i nordvästra Skåne.

Korttidsstöd öppet för ansökan

Ansökan om stöd till korttidsarbete är sedan den 29 mars öppen igen. Företagarna tagit fram ett verktyg så att du kan räkna ut korttidsstöd per anställd.

Guide: Våga ta steget!

Pandemin fick Jokkmokks världsberömda marknad att växla från folkmyller till webbhandel. Det visar hur det digitala klivet kan rädda såväl företag som 416-åriga traditioner.

Plötsligt var ”Nowhere” överallt

Dryck som ändrar samhällets inställning till alkohol i en unik restaurangupplevelse i skogen. Det är eventet som nominerats till ett prestigefyllt pris. Fast egentligen handlar ...

”Pandemin är som en tidsmaskin”

Per Schlingmann har tillsammans med Kjell A Nordström skrivit boken Corona Express som beskriver hur covid-19 blivit en förändringskraft som påverkat villkoren för människor, företag och samhällen.

Sju förslag för bättre miljöpolitik

Miljöpolitiken måste ge rätt incitament. Hållbarhet får inte ses i ett motsatsförhållande till rörelsefrihet, ökat välstånd, tillväxt och ekonomisk aktivitet.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor