headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd för företagare

Är du vår nya affärsrådgivare?

Vill du vara med och stötta svenska företag i deras internationaliseringsprocess? Vårt Enterprise Europe Network-kontor hos Företagarna söker just nu en affärsrådgivare inom internationalisering.
Publicerad 1 dec 2020

Vem är vi?

Enterprise Europe Network (EEN) är EU-kommissionens största satsning för att främja internationalisering av små och medelstora företag. EEN är världens största affärsnätverk, med 14 kontor i Sverige och över 600 kontor i hela världen. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och stöd till företag som önskar ta steget ut till nya marknader. EEN är delfinansierat av EU-kommissionen och Tillväxtverket. EEN-kontoret hos Företagarna är ett litet men effektivt kontor som täcker region Stockholm, Uppsala och Sörmland. Vi är baserade i Stockholm. Mer om EEN:  enterpriseeurope.se

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning (business administration, ekonomi eller liknande). Du är van att driva dina egna projekt, ha egen direktkontakt med kund, och du gillar att nätverka. Du kommunicerar obehindrat (både tal och skrift) på engelska. Du uppskattar att jobba internationellt med kollegor från olika länder, och du har gärna tidigare internationell erfarenhet. Har du erfarenhet av att driva företag eller har tidigare erfarenhet inom affärsutveckling, samt ytterligare ett språk, är det meriterande.

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en spännande vardag med kontakter i hela världen, en mycket hands-on roll, och möjligheten att specialisera dig inom olika branscher i ett litet men dynamiskt team.

Vi söker en affärsrådgivare som vill stötta företag i deras internationaliseringsprocess, dvs etablera sig på nya marknader och att hitta samarbetspartners utanför Sverige. Du rapporterar systematiskt i ett nationellt och internationellt CRM, samt direkt till kontorschefen.

Om anställningen 

Anställningen sker först som visstidsanställning t.o.m. 31 dec 2021 med möjlighet till förlängning med tillsvidareanställning. Start tidigast 1 februari 2021.

Välkommen med din ansökan (CV och brev) till: theresa.ryberg@foretagarna.se

 

Fler nyheter från Företagarna

Bakläxa, Arbetsmiljöverket

Det förslag på att strukturera om Arbetsmiljöverkets föreskrifter som myndigheten tagit fram misslyckas med att utgå från behoven hos de som ska tillämpa regelverket.

Mer från hela Sverige


Krönikor


Coronakrisen