headphones newspaper video-player

Vem blir Årets Företagare i Upplands-Bro?

Nästa fredag skulle vi alla varit på vår glittrande Upplands-Brogala. Men som så mycket annat har den, av Coronaskäl, tvingats flyttas fram. En del av galan kan vi inte flytta fram – korandet av Årets Företagare.

Den tävlingen löper nämligen på, med kommunfinalerna nu, regionfinal i försommarens ljuvliga tid och riksfinalen i höst! Och nästa fredag, exakt kl 19, presenterar vi vinnaren, på samma sätt som här – på Facebook och hemsidan. Vår vinnare för Upplands-Bro ska tävla för oss i finalen för hela Stockholmsregionen.

Nedan finner ni våra tre urstarka kandidater till Årets Företagare i Upplands-Bro!

SELTEK Skandinavisk Elteknik - Per-Erik ”Pelle” Nordell
Få i Elbranschen har ett så stort hjärta som Pelle. Med fokus på individerna som arbetar i bolaget bygger han ett starkt bolag med långsiktiga affärsrelationer. Pelle har med sin omtanke hjälpt anställda med körkort, tandimplantat samt att han är en chef med stor förståelse och mod.

Dunhoff Bil – Jon Lindgren
Det familjeägda bilföretaget med 10 år i branschen som nu nischat sig på begagnatmarknaden av nyare inbytesbilar. Vassa, kunniga och med ett professionellt bemötande. Allt det vi tycker ett bilföretag ska ha!

Petjos – Dani Falksund Abdallahad och Maykel Tyrisevä Abdallahad
Dani och Maykhel har skapat en oas, och nu är Petjos ett begrepp i vår kommun. Alla välkomnas till deras mysiga café som bara växer och växer! Samarbete, engagemang, omtanke och professionalism i en härlig förening.

 

 

Partners 2020
Utställare 2020