podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hamza Qadoumi från Stockholm belönades med årets #GeTillbaka-stipendium

Publicerad 11 okt 2019
På fredagskvällen var det äntligen dags för årets största företagarhändelse – Årets Företagare i Sverige 2019. Över 600 gäster hade samlats i Stockholms stadshus för att tillsammans hyllade alla Sveriges fantastiska företagare och för att se vilka som skulle vinna de åtråvärda priserna Årets Företagare, Årets Unga Företagare 2019 samt vilka som skulle bli #GeTillbaka-stipendiater 2019.

Företagarna i Stockholms län är väldigt stolta över att Hamza Qadoumi och hans företag Ecobloom fick motta ett stipendium á 25 000 kronor för att fortsätta hans viktiga arbete med att bidra till en bättre och mer hållbar värld för framtida generationer.

Detta belyser förhoppningsvis även det faktum att företag med huvudfokus hållbarhet kan stå sig som konkurrenskraftiga på dagens samtida marknad.

Regionchef Företagarna Stockholms län, Thomas Byström, kommenterar Hamza och Ecoblooms bedrift på följande vis:

Det är otroligt kul att Hamza och hans företag blir uppmärksammade för sitt otroligt viktiga arbete. Hans företag är ett ypperligt exempel på hur företagare med sina expertisområden är med och bidrar till att uppnå flertalet av de globala målen.

Fler nyheter från Företagarna