headphones newspaper video-player
På bilden från vänster: Landshövding Sven-Erik Österberg, Johan Eklund, Maria Eklund och regionchef Thomas Byström. Johan och Maria Eklund, Görvälns Slott AB Blev Årets Företagare i Järfälla 2018. De vann även regionfinalen och utsågs till Årets Företagare Stockholms län 2018.

Nominera till Årets Företagare i Järfälla 2019

Den 8 maj delas utmärkelsen Årets Företagare ut. Nytt för i år är att vi har infört kategorin Årets Unga Företagare.

Årets Företagare är ett hederstecken som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare. De nominerade måste driva sitt företag i aktiebolagsform.

Nyhet: Årets unga företagare!

I år införs ytterligare en kategori, Årets Unga Företagare. Järfälla kryllar av duktiga unga företagare och vi vill uppmärksamma dem med ett eget pris. Priset har samma regler som Årets Företagare förutom att de nominerade ska vara födda senast 1989.

Årets Företagare och Årets Unga Företagare är ett samarbete mellan företagsorganisationen Företagarna och Järfälla kommun. En jury med representanter från dessa utser pristagarna. 

Skicka in din nominering redan idag:

Välkommen in med dina nomineringar med namn, organisationsnummer och kortfattad företagsinformation till båda tävlingskategorierna senast den 15 mars. Skicka nomineringarna till kontakt@jarfalla.se eller jarfalla@foretagarna.se. Eller per post till: Järfälla Näringsliv AB Kvarnvingevägen 2 177 41 Järfälla

 

kommun_ftg_jarfalla.png

Partners