headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Vi har tagit reda på vilka förmåner som är populärast i Stockholm!

När vi i styrelsen får tillfälle att träffa er medlemmar vid våra events lyfts ofta förmånerna upp som det absolut bästa med medlemskapet i Företagarna. Förmånerna gör verkligen nytta för oss medlemmar! Därför tänkte vi denna vecka tänkte lyfta de förmåner som ni uppskattar och använder mest.

Våra förmåner täcker en uppsjö av områden. Med allt från juridisk rådgivning och försäkringar till bättre priser på bilar, drivmedel och resor. Erbjudandena är alltså lika varierande som ni medlemmar!

Alla ni medlemmar i Stockholm är dessutom bäst i landet på att använda de förmåner som erbjuds, då ni toppar i nyttjandegraden på totalen! Men vilka förmåner är då mest populära bland er stockholmare?

Företagarna försäkringar

Föga förvånande är våra försäkringar en av de mest populära förmånerna bland er medlemmar. Vi vill med dessa erbjuda marknadens bästa försäkringslösningar dig som småföretagare, och vi vill att du ska få bästa möjliga försäkring till bästa möjliga pris.

Försäkringspaketen är omfattande och specifikt anpassade för dig som driver företag. Vi erbjuder försäkringar för dig, ditt företag, dina anställda och din bil. Givetvis till ett förmånligt pris!

Se vad som skulle passa just dig och ditt företag på vår hemsida!

Företagarnas juridiska rådgivning

Att driva eget företag är ofta roligt och väldigt inspirerande, men ibland kan situationer uppstå där man känner att det vore skönt att kunna få lite extra uppbackning. Kanske har någon försökt lura dig, eller kanske en kund vägrar att betala? Passa då på att ringa våra fantastiska jurister som kan guida dig längs vägen!

Utöver den grundläggande telefonrådgivningen är de också behjälpliga med mer ingående juridiska ärenden, så som avtalsgranskning, till ett kraftigt reducerat pris.

Våra jurister står till ditt förfogande! Läs mer om vad vi kan erbjuda.

Tele2 – erbjudande på mobiltelefoni

Att vara småföretagare innebär ofta ett mobilt liv längs vägarna och det är inte alls självklart att man alltid sitter på ett kontor om dagarna. Vikten av att ha pålitliga avtal när det kommer till mobiltelefoni är alltså viktigare än vad man till en början kan tro.

Tillsammans med Tele2 är vi därför glada att kunna presentera paketlösningar för mobiltelefoni, extra data, mobilt bredband och växeltjänster. Allt för att underlätta i din vardag som företagare. Du får till och med tillgång till en personlig företagsrådgivare innan, under samt efter leverans!

Passa på att se om det finns något som kan göra ditt företag än mer effektivt!

Går du i tankarna kring en ny tjänstebil? Du har 10 % på BMW!

Bilen är otroligt viktig för många av oss företagare. Det är med den vi snabbt och enkelt kan ta oss till potentiella kunder och olika möten som är viktiga för företaget. Men vi är också miljömedvetna och vill göra rätt för oss.

Därför är det extra roligt att kunna erbjuda så pass förmånliga priser på BMW. Ett företag som ständigt ligger i framkant av den tekniska utvecklingen och som nu kan titulera sig Europas ledande tillverkare av elektrifierade bilar.

Kanske din nästa tjänstebil är en BMW? Klicka in här för att ta reda på mer!

Det var det!

Detta var de förmåner du och dina företagarkollegor nyttjade mest i Stockholmsområdet under 2018. Snart kommer vi även ha siffror på hur det såg ut under detta år. Vill du få en större översikt över alla de förmåner som ingår i ditt medlemskap? Klicka här! Passa även på att ladda ner vår app för att få tillgång till alla förmåner genom din telefon!

Inte medlem ännu? Det är enkelt fixat!

Vill du som ännu inte är medlem ta del av våra förmåner? Ditt inträde till den fantastiska Företagargemenskapen är bara ett knapptryck bort!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap