headphones newspaper video-player
Bästa Entreprenörsföretag: SafeStrap och bästa Hållbarhetsföretag: HighFive

Idag utsågs Årets UF-företag!

Stort grattis till säger vi till SafeStrap som tog hem priset som bästa Entreprenörsföretag. Vi gratulerar även HighFive som tog hem priset som bästa Hållbarhetsföretag.

Bästa Entreprenörsföretag: SafeStrap

SafeStrap

Motivering

Det här fantastiska gänget har i sin videopitch visat på en innovativ affärsidé med tydligt värde för kunderna. Affärsmodellen är genomtänkt i alla sina delar, och man har under UF-projektet kunnat visa på en enastående försäljning och lönsamhet.

Vi tror att bolaget har alla förutsättningar att utvecklas till en riktig succé med stort värde, inte bara för de unga företagarna och dess många kunder – utan skapar också viktig värde för samhället i stort.

Det är sammanfattningsvis en värdeskapande produkt som kombinerar säkerhet med stil.

Årets entreprenörsföretag bland Danderyds UF:are är SafeStrap

Hedersomnämnande

Amillenio UF
Buckit

 

Bästa Hållbarhetsföretag: HighFive

High Five UFs

Motivering

Det här fantastiska UF-företaget har tagit sig an en av vår tids viktigaste utmaningar. De har ett genomtänkt koncept som har berört otroligt många av de som röstat, vilket också gör att företaget har fått absolut flest röster i alla kategorier.

Företaget har definierat en tydlig målgrupp som får konkret nytta av företagets produkt eller tjänst. Effekterna är tydligt knutna till några av de globala målen som FN har kommit överens om att vi ska nå till 2030.

Det här är sammanfattningsvis ett företag som verkligen kan göra skillnad inom social hållbarhet och hjälpa många unga tjejer.

Årets hållbarhetsföretag bland Danderyds UF:are är HighFive

Hedersomnämnande

Third Hand
Smart 3D
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD