headphones newspaper video-player

Tips ur Günthers hemliga bok om framgång

Vad är det som gör en del företagare så framgångsrika? Företagarnas vd Günther Mårder gästade Arbetsförmedlingens event för småföretagare på Centralen i Stockholm och delade med sig av sina observationer.

Under hela veckan befinner sig Arbetsförmedlingen i stora ankomsthallen på Stockholms centralstation för att ge råd till småföretagare. Flera tongivande personer i företagarsverige håller korta föreläsningar under veckan. Naturligtvis är Företagarnas vd Günther Mårder en av dem.

Så blir du framgångsrik som företagare

Under det ena av två framträdanden under tisdagen talade Günther om hur du blir en mer framgångsrik företagare.

– När jag är ute på företagsbesök sitter jag och för en hemlig bok där jag försöker analysera vad det är som gör att just den här företagaren har lyckats i sitt företagande.

Günther delade med sig av observationerna i boken. Lyssnarna fick bland annat hur man ska tänka när man tar betalt för en vara eller en tjänst, vad som får en affärsidé att lyfta på riktigt och hur man kan låta kunderna vara nyckelspelare i utvecklingsarbetet.

Se Günther Mårders tolvminuters-föreläsning i efterhand på Arbetsförmedlingen-arbetsgivares Facebooksida.  

Hör Günther Mårder tala i dag torsdag

i dag, torsdag 4 oktober  klockan 14:00 gästar Günther Mårder eventet på Centralen igen. Då handlar föreläsningen om aktörerna som twistat sin affärsmodell – och blivit branschvinnare. Missa inte den om du har vägarna förbi Stockholms centralstation – eller kika in på Arbetsförmedlingen arbetsgivares Facebooksida.  

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD