headphones newspaper video-player

Fabian Bengtsson – jag har företagsamheten i blodet

Lyssna på ett öppenhjärtigt samtal om framgångar, utmaningar och personliga förluster mellan Företagarnas nya styrelseordförande Fabian Bengtsson och vår regionchef i Stockholm Thomas Byström.

Många företagare passade på att ta en paus från storstadstempot på torsdagen för att äta lunch och samtidigt lyssna till Företagarnas nya styrelseordförande Fabian Bengtsson.

Det blev ett öppenhjärtigt samtal mellan Fabian och Företagarnas regionchef i bl a Stockholm, Thomas Byström som fann varandra i delade erfarenheter av att växa upp i ett familjeföretag och att nyligen ha mist en älskad far.

Hör Fabian Bengtsson berätta om hur Siba utvecklades från hans farfars kvartersbutik på Herkulesgatan i Göteborg som sålde kristallkronor och radiokristaller till en stor elektronikkedja. Hur gjorde Fabian egentligen när han tog över vitvarudelen och fick omsättningen att skjuta i höjden genom att ha roligt? Hur det kändes att vara med om att skruva ned Siba-skyltarna och satsa helhjärtat på NetOnNet?

Hör också vad Fabian tror kommer att hända när Amazon börjar märkas på allvar på den svenska marknaden. Blir det döden för handeln som vi känner den, eller kommer utmaningarna snarare från ett helt annat håll?

Här han du se hela lunchsamtalet på Företagarna Stockholms läns Facebooksida.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD