För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Läs mer om Företagandet i Upplands-Bro och Håbo!

Publicerad 1 nov 2018
Visste du att småföretagen står för de största andelarna av skatteintäkterna i Upplands-Bro och Håbo? Detta och mycket mer går att läsa i Företagarnas rapport "Företagandet i Sverige - kommun för kommun"

I vilken typ av företag sker jobbtillväxten? Hur fördelar sig landets arbetstillfällen efter företagsstorlek? Vilken sektor står för merparten av skatteintäkterna? Det är bara ett fåtal av många frågor vi på Företagarna har besvarat i olika undersökningar senaste åren.

Totalt har 290 rapporter skapats för Sveriges kommuner. De rapporter som belyser situationen i Upplands-Bro och Håbo ger, likt i många andra kommuner, tydliga indikationer på att företagare spelar en viktig roll för samhällsbyggandet. De skatteintäkter vi står för finansierar offentliga satsningar inom många olika områden, och det är därför viktigt att de folkvalda politikerna även framöver lyssnar till våra synpunkter. Klicka på länkarna nedan för att ta del av rapporten från just din kommun!

Företagandet i Upplands-Bro

Företagandet i Håbo

Fler nyheter från Företagarna