För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Drottningholms Entreprenad - Årets Företagare i Ekerö 2018

Publicerad 15 nov 2018
För Drottningholms Entreprenad började det för mer än 30 år sedan med en traktorgrävare, idag är Drottningholms entreprenad ett företag med 75 anställda med verksamhet i hela Mälardalen.

Motivering:

Det är ett av Mälardalens mest expansiva och framgångsrika entreprenörsföretag. Deras kärnverksamhet är att vara underleverantör till stora bygg- och totalentreprenadsbolag samt förse olika projekt med högkvalitativa entreprenadmaskiner och kompetenta förare.
Koncernen har sin bas på Ekerö men bedriver sin verksamhet med stor framgång i hela Storstockholm och Mälardalen. Målsättningen har hela tiden varit att vara marknadsledande inom sin bransch samt att uppfylla kundens krav och förväntningar på miljöanpassning, utförda tjänster och levererade produkter.

Idag har företaget 70 anställda och omsätter 200 miljoner kronor.
Några exempel på uppdrag som Drottningholms utfört de senaste åren är Norra Länken, Karolinska, Citybanan, Hammarby Sjöstad och inte minst Förbifart Stockholm.
Med sitt namn och kvalité har Drottningholms Entreprenad även bidragit till att marknadsföra Ekerö kommun på ett positivt sätt.

Fler nyheter från Företagarna