headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Blev allting helt fel? Jättebra!

Fredag den 20 april går Företagarnas heldagsevenemang för dig som vill lära dig av andras misstag av stapeln på Nalen i Stockholm. Misstagens mästare lockar hundratals småföretagare. Kommer du också?

Vi prickade inte in fredag den trettonde, men man kan ju inte lyckat jämt, eller hur? Skämt åsido. Misstagens mästare handlar om att vända motgångar till framgångar och inte rygga för otur och misstag. Det är ju så riktigt bra företagare gör. De kan liksom inte låta bli att flytta gränserna för vad som är möjligt. Kanske känner du igen dig? 

Toppen av isberget

Alla kan vi berättelsen om isberget som Titanic körde in i med förödande resultat. Förlisningen ligger tillräckligt långt bak i tiden för att vi både kan kittlas av katastrofen och se David Camerons klassiker utan att det känns stötande. Kanske nynnar vi på My Heart Will Go On också.

Nu behöver det inte ha gått så illa för att vi ska känna att det är katastrof. Särskilt inte om misstagen ligger nära i tiden. Men många har varit där och lyckats vända kölen rätt. I bland behöver man bara lite inspiration på vägen. Det är precis det som är syftet med den här dagen.

Isberget är inte bara en liknelse för dolda faror, utan för allt annat som vi inte ser. Hur ofta hör vi inte om den framgångsrika företagaren eller stjärnan – iskall med koll på allt där uppe på toppen av tillvaron? Samtidigt vet vi någonstans att det finns mer bakom den glänsande fasaden. Ja, oftast finns det massor av misstag under ytan. Skickliga företagare och ledare lär sig av misstagen. De blir misstagens mästare! 

Frida Boisen och Svante Randlert

Du som kommer på Misstagens mästare får veta hur Frida Boisen blev Sveriges bästa digitala ledare. Hon har inte alltid varit digital chef på Bonnier Magazins and Brand. Du får även höra Svante Randlert berätta om sin resa till att bli en av Sveriges mest anlitade konsulter och föreläsare som Business & People Advisor på Academic Work.

Frida Boisen kommer att ge dig tips på hur du hittar nycklarna till vad som krävs för att bli viral i digitala kanaler och Svante Randlert sätter fingret på hur du attraherar, engagerar och utvecklar rätt människor i företaget. 

Anmäl dig till Misstagens Mästare + valsnack i Stockholm 20 april 

Klicka här för att komma till anmälan! 

Oj, vad fel det blev, eller?

En skön soffsittning är den rätta inramningen för att gå på djupet med framgångar, misstag och lärdomar att dra av dem. Företagarnas regionchef för Gävleborg, Eva Cooper, kommer att ta dig med på ett samtal med Daniel Sonesson som är vd för Startuphubben SUP46 och Elvira Hellsten som leder Hellsten Kommunikation, en byrå inriktad på samhällskommunikation och opinionsbildning.

Daniel har lång erfarenhet av techbolag och digitala tjänster. Han har bland annat varit utvecklingschef för Blocket Jobb och Stepstone samt på LinkedIn som Nordenchef för premiumprodukter. Elvira är norrbottningen i Stockholm som per automatik alltid vill göra tvärt om.

En bonus: Valsnack!

I september är det val. Om resultatet blir ett misstag eller en framgång är i högsta grad individuellt, men det finns mycket att dra lärdom av även i den politiska värden. Företagarnas politiska strateg Lars Ilmoni kommer att bjuda på godbitar och berätta varför Företagarna driver de frågor vi gör i valet.

Misstagens Mästare är kostnadsfritt!

Självklart kommer det att finnas tid att nätverka och äta gott under dagen. Det bästa har vi sparat till sist: Dagen är kostnadsfri för dig som är medlem i företagarna och för alla andra också! Först till kvarn!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap