headphones newspaper video-player

Välkommen Viktor Schmidt, vårt senaste stjärnskott

Den 16 april började Viktor Schmidt som ny regionsamordnare hos oss på regionkontoret för Företagarna Stockholms län, Mälardalen och Gotland. Lär känna honom lite bättre genom vår intervju.

Viktor SchmidtVälkommen till Företagarna Viktor, berätta lite om dig själv

Tack! Jag är 26 år gammal och har, förutom en femårig sejour i Uppsala, bott på Värmdö en bit utanför Stockholm i hela mitt liv. Är statsvetare i grunden och ser väldigt mycket fram emot att tillsammans med alla medarbetare och medlemmar jobba för ett bättre företagarklimat!

Vad gjorde du innan du kom till oss?

Tidigare har jag arbetat som projektledare vid Studieförbundet Näringsliv och Samhälle (SNS). Mer specifikt med två forskningsprojekt kopplade till integration och kompetensförsörjning. Mina huvudsakliga arbetsuppgifter kretsade kring att anordna olika events, så som seminarier och workshops.

Vad kommer du att göra på vårt regionkontor?

Jag kommer, tillsammans med mina kollegor, finnas tillgänglig för alla medlemmar och förtroendevalda i lokalföreningarna. Tveka således inte att höra av er till mig om ni skulle ha några frågor/funderingar!

Vad gör du på din fritid?

Jag är en fotbollsnörd och följer allt som rör Hammarby. Gillar även att träna själv. Kollar jag inte på fotboll eller går på gym uppskattar jag att laga mat!

Vill du skicka med några tips till våra förtroendevalda?

Som jag sa tidigare, hör gärna av er till oss! Vi finns här för att tillsammans med er se till att de events ni anordnar blir så lyckade som möjligt. Fortsätt gärna också att sprida ordet kring Företagarna. Ju fler vi är, desto mer hörs vi!

Jag kommer att försöka komma och hälsa på många av er vid tillfälle. Hoppas vi ses!

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD