För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Möt Årets Unga Företagare i Stockholms stad 2018!

Publicerad 16 maj 2018
Under en härlig vårkväll den 15 maj korades Årets Unga Företagare i Stockholm stad. I hård konkurrens med övriga nominerade stod det till slut klart att Caroline Walerud vunnit den ärofyllda titeln Årets Unga Företagare Stockholm stad 2018.

Stort grattis till vinsten i Årets Unga Företagare Stockholms stad 2018 Caroline! Hur känns det?

Stort tack, det känns jättekul!

Varför tror du att just du vann priset?

Jag hoppas och tror att det beror på att jag kan inspirera andra unga människor att våga starta egna företag och på så vis även lösa framtida samhällsutmaningar.

Har det alltid varit en självklarhet att du skulle bli företagare?

Det skulle jag inte vilja säga. Företagande finns i min familj, och som en naturlig reaktion gjorde jag till en början andra saker. Till slut kom jag in på företagarspåret, och det är det absolut roligaste jag gjort hittills!

Har du några värdefulla tips att dela med dig av till andra unga företagare?

Det finns en hel del! Men det absolut viktigaste för mig har varit att faktiskt våga fråga om hjälp, att jobba hårt och lägga mycket tid på sitt företag, att fokusera på kunden och sist men inte minst, att se till att få in människor i företaget som är bättre än mig själv i den roll de ska fylla. Kort och gott, sikta på att anställa människor som är bättre än dig själv!

Företagarna Stockholms stad önskar även Caroline stort grattis till vinsten och fortsatt lycka till i sitt företagande!

Fler nyheter från Företagarna