För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Morgonkaffe med nya medlemmar

Publicerad 6 dec 2018
I förra veckan mötte styrelsen i Företagarna Vaxholm fyra nya medlemmar som hade tid att komma och presentera sig själva och sina företag, samtidigt som vi i styrelsen fick möjlighet att presentera vad Företagarna gör nationellt och vad vi gör lokalt för att stödja företagsamheten inom Vaxholms kommun och även kunna locka medlemmarna till våra uppskattade event.

Vi träffades hos nyöppnade bageriet/kaféet La Maison Vaxholm, där tidigare Lena Linderholms butik låg och som nya ägaren Kerstin Lekander snabbt och idogt gjort till en varm och välkomnande mötesplats för Vaxholmare och turister.

Björn Westerberg.jpg

Björn Westerberg

ERA Ditt Hem Fastighetsförmedling Vaxholm/Österåker.

Ägs och drivs av Björn Westerberg som är både född och bosatt i Vaxholm, vilket ger en genuin lokalkännedom av marknaden.

ERA har funnits i Sverige sedan år 2000 och är ett av Europas största mäklarföretag. 

Björns företag Ditt Hem Fastighetsförmedling startade 2009 med kontor på Rådhusgatan i Vaxholm och flyttade sedan till Kungsgatan 18 våren 2012. Dit är du alltid välkommen med dina funderingar och frågor om ditt boende. 

En bra mäklartjänst för Björn består av två komponenter, Kvalitén på förmedlingsarbetet och kvalitén på samarbetet mellan uppdragsgivaren och mäklaren.

Ledorden för företaget är erfarenhet, trygghet, kunskap och ett stort personligt engagemang och målet är att ge kunden en riktigt, riktigt bra affär från början till slut.

Jessica Riddersholm.jpg

Jessica Riddersholm

Swedbank

Välkommen in till ditt lokala Swedbank kontor i Vaxholm, där du bland andra träffar Jessica Riddersholm.

Vi erbjuder allt ifrån smidiga digitala lösningar för vardagsekonomin till mer omfattande finansiell rådgivning. Vi vill göra det möjligt för människor, företag och samhällen att växa.

Mikael Schütt, Safespring AB.jpg

Mikael Schütt 

Safespring AB

Jag och min sambo Lena är nyinflyttade till Vaxholm sedan 1,5 år och bor nu på trevliga Fiskaregatan där vi stortrivs.

Jag driver f.n. ett företag som heter Safespring AB där jag är arbetande styrelseordförande.

Safespring skall associera till ”säker källa”. Vi är en lokal leverantör av  Infrastruktur som molntjänst, dvs backup, servers och lagringstjänster inom IT där man enkelt kan konsumera dessa efter behov (per timme/månad/år). Plattformen för tjänsterna är från grunden designad för att möta de högst ställda kraven på Säkerhet, efterlevnad av lokala Lagar (GDPR, PUL, etc) och till ett pris som kan stå sig i konkurrens med de stora globala aktörerna. Data lagrat hos Safespring lämnar aldrig landet. Vi har etablerat två datacenters i Sverige och ett i Norge per idag.

Vårt erbjudande riktar sig i huvudsak idag till akademisk sektor, myndigheter och företag.

Finns det företag i Vaxholm som är intresserade av dessa tjänster så är det bara att kontakta mig.

Tore Marklund.jpg

Tore Marklund

Marklund Film AB

Marklund Film AB är ett litet filmbolag som främst producerar ”beställningsfilm”.

Utbildningsfilmer och promotionfilmer, men ibland också dokumentärfilm och musikvideos.

Inspelningarna görs ofta på alla möjliga håll i världen, men redigering och efterarbete sker i studion i Vaxholm.

Uppdragsgivarna är företag som Atlas Copco, Alfa Laval och Volvo, och organisationer som t.ex. Rikspolisstyrelsen, SKL och Socialstyrelsen.

Företaget har nu 2 fast anställda och ett nätverk av inhoppande frilansare i team som skräddarsys för varje projekt.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna