För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vinn biljetter till Nordic Startup Awards!

Publicerad 6 okt 2017
Den 18 oktober går den nordiska finalen av Nordic Startup Awards av stapeln på Skandiascenen, Cirkus i Stockholm. Och nu kan du vinna biljeter!

Nordic Startup Awards har som målsättning att knyta ihop startup ekosystemet i Norden med mentorer, investerare och partners genom att visa upp de bästa talangerna i regionen.

Skicka in din fråga till Företagarnas podcast #företagarpodden och ha en chans att vinna två fribiljetter! Skicka frågan till podcast@foretagarna.se Du kan fråga om precis vad som helst om att starta, driva och äga företag.

Nordic Startup Awards handlar om att hylla andan av innovation och hitta de top 1% av bolag som kommer att vara med och påverka vår framtid de kommande åren. Alla vinnarna i den nordiska finalen går sedan vidare och tävlar i Global Startup Awards där de ställs mot bolag från 35 länder. Den nordiska finalen den 18 oktober kommer att bjuda på en glittrande helkväll fylld av innovation, inspiration och fest tillsammans med de vassaste entreprenörsstjärnorna i Norden samt investerare från både Asien och Europa.

Läs mer här!

Fler nyheter från Företagarna