För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

De vann Årets Företagare i Stockholms län 2017

Publicerad 14 jun 2017
Annica Forsgren Kjellman och Mikael Kjellman från Skincity Sweden har som mål att göra det bästa på marknaden tillgängligt för alla och samtidigt sprida kunskap om hudvård, samt erbjuda en kundsupport med enbart auktoriserade hudterapeuter​. Nu har deras arbete gjort de till Årets Företagare i Stockholms län 2017.
Annica Forsgren Kjellman och Mikael Kjellman från Skincity Sweden AB är Årets Företagare Stockholms län 2017.

2011 slog Annica och Mikael upp de digitala portarna för skincity.se som då var en av de första butikerna som erbjöd professionell hudvård online. Konceptet med hudtest, fint inslagna paket och gåvor i varje beställning ska ge kunden en salongsupplevelse online.

För att ha möjlighet att förverkliga sin dröm sålde Annica och Mikael sin villa, flyttade till ett mindre boende och investerade pengarna i företaget. Starten var tuff med sviktande orderingång men de gav sig inte. Efter 6 månader vände det och idag 6 år senare har företaget en omsättning på närmare 200 miljoner och 60 anställda. De brinner för det de gör och har aldrig tummat på grundidén och mottot, kvalitet, kunskap, service.

Juryns motivering: Med mycket skinn på näsan och jävlar anamma tog vår vinnare sig in på en tuff marknad på ett helt oprövat och nytt sätt. Företaget startades hemma i vardagsrummet för sex år sedan och har sedan dess vuxit och blivit en av de största och bredaste aktörerna inom sin bransch. Med en omsättning på närmare 200 miljoner kronor och 60 anställda driver de idag företaget med ett koncept som de är ensamma om. Med en enorm omtanke om kunden, dess behov och önskemål får kunden alltid det lilla extra i både bemötande och i sina leveranser.

Annica och Mikael kommer nu tävla vidare i tävlingen Årets Företagare Sverige som utses i Stockholms Stadshus den 13 oktober. 

För mer information, kontakta:

Emma Tonnes, Regionchef, emma.tonnes@foretagarna.se 0733660255
Helena Fond, Bitr Regionchef helena.fond@foretagarna.se 0707177019

Årets Företagare Final

Vi korar Årets Företagare - lokalt, regionalt och nationellt. 

Fler nyheter från Företagarna