För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vad är väl en bal på slottet?

Publicerad 30 apr 2024
Lyckad Kick-off för Företagarna Stockholm-Mälardalen på Johannesbergs Slott i Roslagen!

Företagarna Stockholm-Mälardalen samlade över 100 förtroendevalda för en minnesvärd kick-off, fylld med inspiration, erfarenhetsutbyte och festligt firande. Platsen för denna händelse var Johannesbergs slott strax utanför Rimbo i Roslagen. Vi hade ett fantastiskt dygn tillsammans där vi som vanligt imponeras av våra otroliga förtroendevalda som tar sig tid för att komma och vara med och dela med sig av sina erfarenheter och göra oss och varandra lite klokare. Tillsammans i skapar vi magi!

Våra experter

Under kick-offen delade Företagarna med sig av sina egna experter och vi rivstartade med en inspirerande timme tillsammans med Pernilla Norlin, vår samhällspolitiska chef och Erik Östman, vår expert på regelförenkling. Så stärkande och imponerande att se alla våra politiska segrar och alla de områden där vi som organisation är med och gör skillnad. Man bygger stolthet av att få se att vår organisation verkligen är en spelare att räkna med för att bygga vår välfärd i Sverige. Vi skapar förståelse och vi påverkar våra beslutsfattare för att ge alla entreprenörer och företagare de bästa förutsättningar att driva sina bolag framåt. Det ska löna sig att vara företagare!

Våra partners

Det var så roligt att några av våra partners som IKEA, Bilia/Volvo, Ägarskolan och Lannebo Fonder var på plats med fina erbjudanden och inspiration. Det var full fart på provkörningarna med alla nya häftiga elektrifierade Volvomodeller som var på plats. Björn Brodin från Bilia, Försäljningschef Företag i Region Stockholm, berättade om vårt fina samarbete och vår förmån. Företagarna är Volvos största kund genom de försäljningar som våra medlemmar gör. IKEA dekorerade vår scen och gjorde det så hemtrevligt och deras engagemang på plats är härligt. Lannebo Fonder bjöd på lite matnyttiga ekonomitips från börsen och Ägarskolan med Markus Brattfeldt i spetsen berättade om sina föreläsningar som erbjöds våra lokalföreningar. Ett stort Tack till er alla på plats. Ni bidrog verkligen till vår fina stämning!  

Sälj och förmåner

Vi fick också se hur vår säljprocess går till och en snabblektion i hur vi kan genomföra ett smart säljsamtal där vi informerar om Företagarna och dess fördelar. Ola Claesson, vår säljchef, gav oss många smarta tips om hur vi kan värva fler medlemmar och även behålla de vi har. Det är oerhört viktigt att hälsa alla nya medlemmar välkomna, helst personligen så att de kan få en bra introduktion till sitt medlemskap. Börjar de använda någon förmån blir de ofta kvar som medlem, länge!

Avslutande Höjdpunkt

Som en spännande avslutning på vår konferens skickade vi hem våra deltagare med en ny assistent. AI- assistenten är ert nya team! Vi bjöds på en fullspäckad och otroligt lärorik timme med smarta tips i den fullmatade AI-föreläsning av Jacqueline Kothbauer. Hennes rappa och spännande föreläsning gav stor inspiration till att komma igång med att utforska AI och börja implementera det i sitt dagliga arbete. Tänk att spara så mycket tid som man kan använda till ex. till fler kundsamtal eller varför inte lediga fredagar!

Våra vinnare

Vad är väl en kick-off utan lite spänning och tävling. Självklart utmanade vi våra deltagare i vår tävling ”Miljonen” där man var otroligt kreativa och levererade många smarta, häftiga och roliga idéer på aktiviteter och processer som kan utveckla vår organisation och bidra till vår kommande verksamhetsplan. Vinnare med flest röster på sitt förslag var Team Roslagen med Företagarna Venture. Grattis! Alla förslagen ska paketeras och bifogas vidare till regionstyrelsen och ledningsgruppen. Tusen tack för ert engagemang!

Under middagen hade vi också en spännande diplomutdelning till några av våra otroliga lokalföreningar - vi säger grattis till:

  • Årets medieproffs – Mälardalen - Eskilstuna-Torshälla
  • Årets medieproffs – Stockholm- Roslagen
  • Årets förening – Mälardalen - KFV
  • Årets förening – Stockholm - Österåker
  • Årets samarbete/relationsbyggare Mälardalen - Håbo
  • Årets samarbete/relationsbyggare Stockholm - Järfälla
  • Årets event – Mälardalen - Nyköping
  • Årets event – Stockholm – Solna

Till sist – från oss alla på Regionkontor och Riks till er alla magiska förtroendevalda och partners, ett stort varmt Tack för att ni är med oss och gör Företagarna ännu lite bättre!

Fler nyheter från Företagarna