För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Trosaföretagare nominerad till Företagarnas riksstyrelse

Publicerad 15 apr 2024
Trosaföretagaren Martin Elford har nominerats till ny ledamot i Företagarnas riksstyrelse. Bland hans tidigare erfarenheter finns bland annat ett mångårigt engagemang i Företagarna Trosa-Gnesta.

Företagarnas valberedning har nominerat Trosaföretagaren Martin Elford till att bli ny ledamot i Företagarnas riksstyrelse, som är organisationens högsta beslutande organ mellan kongresserna. De senaste åren har han arbetat med affärs- och organisationsutveckling i det egna bolaget Dalbyöviken. Dessförinnan har han även drivit eget företag inom dagligvarubranschen och varit verksam i resebranschen och musikindustrin.

Martin har en gedigen bakgrund inom Företagarna. De senaste åren har han bland annat varit ordförande i lokalföreningen Företagarna Trosa-Gnesta. Martins mångåriga engagemang på lokal nivå är ett viktigt skäl till att han nomineras till riksstyrelsen.

Hur känns det?
- Jätteroligt! Det är ett ärofyllt uppdrag, och förutsatt att jag får kongressens förtroende så ska det bli spännande att ta sig an.

Vilka perspektiv och erfarenheter kan du tillföra till riksstyrelsen?
- Framför allt erfarenheten av att vara engagerad på lokal nivå. Jag hoppas på att kunna bli en brygga mellan det lokala och det nationella i organisationen.

Vad kommer du driva för frågor och förändringar i styrelsen?
- Dels tror jag att vi kan knyta samman det lokala och det nationella bättre, och få större genomslag lokalt för de frågor vi driver nationellt och vice versa. Dels vill jag slå vakt om den lokala verksamheten och bidra till att det finns resurser för att föreningarna ska kunna arrangera bra aktiviteter för medlemmarna.

Fler nyheter från Företagarna