podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Eskilstuna-Torshällas ordförande inspirerades av att möta andra

Goran var ett av ett 20-tal förtroendevalda inom Företagarna som deltog på Företagarna Mälardalens årliga förtroendemannaträff. Han fick inspiration av att träffa och utbyta idéer med andra förtroendevalda.
Publicerad 4 maj 2022

Förra veckan samlades ett 20-tal förtroendevalda från hela Mälardalen för en tvådagarskonferens på vackert belägna Åsby hotell i Hallstahammar. Konferensen bjöd på information, kunskap och diskussion bland annat om hur man som lokalförening arrangerar bättre evenemang, hur man arbetar med påverkan och opinionsbildning lokalt och hur man hjälper sina medlemmar att få ut mesta möjliga av sitt medlemskap i Företagarna.

Goran Raundusi är ny ordförande för Företagarna i Eskilstuna-Torshälla och var en av dem som deltog på förtroendemannaträffen. Han driver företaget Rojan Food AB som sysslar med import och försäljning av matvaror.

Hur upplevde du konferensen?
- Jag tyckte att det var givande och inspirerande. Man fick väldigt mycket information vilket kändes viktigt för mig som är nyvald ordförande och var med för första gången.

Vad tar du med dig härifrån?
- Vilka viktiga frågor Företagarna kommer driva och uppmärksamma nu under valet.

Vad var mest värdefullt?
- Mest värdefullt var inspelen om hur vi ska arbeta för att synas lokalt så att fler får upp ögonen för Företagarna. Men det var också väldigt värdefullt att få träffa andra företagare och förtroendevalda byta tankar och idéer och prata om hur man gör för att vara en aktiv och bra förening.

Fler nyheter från Företagarna