För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Soloföretagardagen i Mälardalen

Publicerad 5 dec 2022
I torsdags var det dags för Årets stora dag för Företagarnas medlemmar som är Solo- eller småföretagare!

Det var ett härligt gäng företagare på plats som gett sig själva en heldag för att fylla på med energi och kunskap. En chans att träffa många andra företagare att knyta kontakt med, och självklart en härlig dag med inspiration, mat och dryck.

IMG_6090.jpg

Vanessa Leporati stod än en gång på scenen och pratade om sälj och kundbemötande. Vanessa har arbetat inom handel i 30 år. De åren har gett en enorm erfarenhet av relationsbyggande försäljning och förståelse för både kundens, säljarens och leverantörens behov.

Dagen började med frukost och mingel och redan där var diskussionerna i gång! Att samla så många entreprenörer i samma rum ger en otrolig energi och man är generös med att dela med sig av erfarenheter och tips.

IMG_6034.jpg

Efter lunchen så var det dags för Företagarnas samhällspolitiska chef Patrick Krassén att äntra scenen. Patrick berättade bla om Företagarnas avdelning för Analys & Opinion som består av en mängd experter inom olika sakområden som har koppling till företagare och företagande. Han pratade även om den nya regeringen och nya mandatperioden och vad som händer nu, och som officiell remissinstans i näringspolitiska frågor hur Företagarna är med och påverkar beslutsfattare. 

IMG_6096.jpg

Dagens avslutades med en bubblande AW med tilltugg och många tog chansen att vara kvar och fortsätta mingla och odla sina kontakter.

Tack till alla som var med och bidrog till en härlig avslutning på veckan!

Fler nyheter från Företagarna