För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Näringslivsgala Svedala

Publicerad 28 mar 2023
Välkomna till en stjärnspäckad kväll för näringslivet, med fartfylld underhållning och ⭐️-meny. Galakvällen startar kl 18:00 med bubblor och mingel på nya Stenladan i Torup. Under kvällen kommer vi att uppmärksamma våra lokala företagare och profiler som har utmärkt sig lite extra under det gångna året, där prestigefyllda priser delas ut till Årets Företagare, Årets Unga företagare, Årets framåtblickare och Årets ambassadör.

Entertainern, radioreporter, spexar’n och TV profilen Ola Selmén håller i trådarna, medans husbandet Phix står för tonerna och näringslivsprofiler får bli stjärnorna på scen. Meny för denna afton är skapad med modern elegans och serveras av Vollmerska Gården och Torups eget slottscafé. Galan beräknas pågå till ca 22:00.

Så säkra din plats, fira med oss och anmäl dig till detta tillfälle att låt dig njuta av mat, underhållning och härligt nätverkande.

KOSTNAD: 675:- per person - Allt inkluderat!

Sista dag för anmälan är 10 April 2023 och anmälan sker >HÄR<.

Välkommen!

Företagarna Svedala

Taggar
Fler nyheter från Företagarna