För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vi önskar alla våra medlemmar en God Jul och ett Gott Nytt År

Publicerad 13 dec 2023
Vi i styrelsen i Företagarna Öresund önskar er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Till alla våra medlemmar,

Nu närmar sig julen och ett nytt år väntar.

Först och främst vill vi rikta ett stort tack till alla er medlemmar som valt Företagarna Öresund och hoppas att ni är nöjda med medlemsskapet och det vi gör.

Vi vill utvecklas och bli bättre därför har vi precis avslutat en undersökning hos er medlemmar för att få fram vad vi kan göra bättre och det tar vi med oss när vi nu är mitt i planeringen av 2024.

Om vi ska blicka tillbaka så gör vi det med stor glädje, det har varit stort intresse för våra olika nätverksträffar och i vissa fall har det tyvärr varit fullbokat.

Intresset för att nätverka  är också något som tydligt framkommit i vår undersökning;  nätverksträffarna är den främsta anledningen till att man väljer att bli  medlem tätt följt av våra förmåner.

Under året har vi förutom våra luncher haft en AW, bjudit  in till vår nya satsning Företagarna W. tillsammans med Malmö och Lund och vi har blivit inbjudna av Marknadsföreningen i Malmö till några av deras frukostklubbar.

Samverkan är något vi vill satsa mer på och vi inleder därför 2024 med en lunch tillsammans med Kävlinge Furulund Samverkan som är en av företagsföreningarna i Kävlinge. Vi ser gärna mer av samverkan tillsammans med lokala företagsgrupper och kommunerna.

Det blir en fortsättning med Företagarna W. eftersom det så tydligt visade på ett behov och det här gör vi tillsammans med Malmö och Lund.

Att samarbeta med andra aktörer inom näringsliv och företagande är något vi tycker är viktigt och vill ska  prägla 2024.

Året som kommer innebär också en förändring i hur och när vi delar ut utmärkelserna Årets Företagare. Årets Unga Företagare och Årets Hållbara Företagare.

Vi vill nu ge möjligheten till alla våra pristagare att fira tillsammans. Det innebär att nio pristagare får sina utmärkelser samtidigt och också får en möjlighet att lära känna varandra.

Självklart ser vi gärna att de kommuner där vi är verksamma vill medverka.

Utdelningen blir den 17 april, så reservera dagen från kl 17. Inbjudan kommer att skickas ut i början av året. Här kan du läsa lite mer - https://www.foretagarna.se/event/skane/2024/april/vi-firar-vara-foretagare/

En del av vårens aktiviteter ligger redan uppe på vår hemsida www.foretagarna.se@oresund även om innehållet inte är klart så sätt ett kryss i kalendern. Innehållet kommer att uppdateras efter hand och nya aktiviteter tillkommer.

Senaste nytt finns alltid på vår facebook och/eller linkedIn sida.

Avslutningsvis vill vi  i styrelsen Företagarna Öresund önska er alla en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR

 

 

Fler nyheter från Företagarna