podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Unga Företagare Vellinge prioriterar välmående och kundrelationer

Publicerad 25 maj 2022
Josefine Ahlgren och Cecilia Johansson på Näset Bootcamp AB är Årets Unga Företagare i Vellinge 2022. De blev egenföretagare då de hade en vilja att förverkliga sina egna tankar och drömmar. Att få utlopp för kreativitet och inte behöva känna sig begränsade eller följa några mallar var en viktig del. “Vi älskar alla möjligheter som kommer med att vara företagare. Det positiva övervinner det negativa”, säger de enat.
Josefine Ahlgren och Cecilia Johansson vid utdelningen.

Vad gör ni på ert företag som gör att ni sticker ut i jämförelse med andra branschkollegor? 

– Vi har sedan dag ett tryckt på att detta ska vara ett företag som är personligt och genuint. Hos oss fokuserar vi på att se personen bakom kunden. Vi anpassar så väl träningspassen, schemat som medlemskapen. Allt för att alla ska känna sig sedda och nöjda. Våra ledare tränar aldrig med utan det är alltid fullt fokus på kunderna så att de ska få ut så mycket som möjligt. Vi gör allt vi kan för att alla ska känna gemenskapen.

De unga företagarna ser sitt bolag som deras gemensamma barn som de är helhjärtat engagerade i. Kort och gott jobbar de med sin passion. 

Vad är det främsta skälet till er framgång? 

– Att vi är två som kan hjälpas åt i alla lägen. Ingen av oss gräver ner sig i det negativa eller det som inte går som planerat. Vi väljer att alltid se möjligheterna i alla lägen. Vi är orädda och tycker att det vi gör är innerligt roligt.

Josefine och Cecilia trycker på vikten av friskvård, träning och hälsa. De säger att det finns flera sätt att sköta sitt välmående och de arbetar varierat. 

– Vi är stolta över att vi har fått så många människor att må mycket bättre. Det värmer gott i våra hjärtan att veta att vi bidrar till en bättre folkhälsa. Vi är även väldigt stolta över skillnaden vi gjorde för många under pandemin. Näset Bootcamp var, för många, det enda sociala sammanhanget.

Vilka är era viktigaste mål om ni tittar fem år framåt? 

– Självklart att växa, i form av fler kunder och större utbud, men samtidigt bevara kvalitén och det personliga bemötandet. Det är en utmaning men genom aktivt nätverkande och samarbete kan vi ändå lyckas. Planen är även att skaffa en större lokal med fler anställda. Men viktigast av allt är att fortsätta behålla vår egen glöd.

Vad har varit er största utmaning som företagare och hur löste ni det? 

– Att få tiden att räcka till för allt det innebär att driva ett företag men också att ha personal som levererar på varenda träningspass. Parallellt med vårt gemensamma barn, vårt företag, försöker vi också vara närvarande mammor till våra, fyra respektive tre, barn. Vi bemöter alla och tror stenhårt på att kunden alltid har rätt. Hellre förlora en slant än att få en missnöjd kund.

Kan ni dela med er av några råd till den som vill vinna Årets Företagare i framtiden? 

– Våga tro på dig själv. Se alltid till kundens bästa. Räkna inte dina timmar och ha roligt.

Fler nyheter från Företagarna