För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Vellinge är extra stolt över sin personal

Publicerad 16 maj 2022
Susanne Nidemar som driver Pro Diagnostics Scandinavia AB kammade hem 2022 års utmärkelse. Det var önskan om att vara fri, få bestämma själv och att skapa något som fick henne att starta eget företag.
Susanne Nidemar tar emot pris under utdelningskvällen. Foto: Vellinge kommun

Själv beskriver Susanne sig som en målinriktad visionär. Med dessa goda personliga attribut har hon lyckats bygga ett framgångsrikt bolag. Dessutom har hon ett stort engagemang, positiv livssyn och humor. Att hon tycker om människor och har lätt att få kontakt är ytterligare några av hennes starka egenskaper som företagare.

Vad är det främsta skälet till din framgång?

– Förmågan att se affärsmöjligheter och att jag är målinriktat lösningsorienterad. Att jag dessutom är hyfsat envis har hjälpt till också, säger Susanne Nidemar.

Bolaget är verksamt i alla skandinaviska länder där de har förenklat och gjort drogtestning säkrare. 

– Vi bidrar till drogfria arbetsplatser genom både omfattande, ej integritets-kränkande drogtester och utbildningar och är därigenom en ledande aktör, säger Susanne.

Vad gör att ditt företag sticker ut i jämförelse med andra branschkollegor?

– Att vi erbjuder unika produkter och tjänster i en totallösning med allas höga engagemang, kompetens och servicegrad.

På frågan om vad hon är mest stolt över i sitt företagande svarar Susanne med en självklarhet:

– Min fantastiska personal och att vi har tillsammans lagt alla tegelstenar för att skapa det företag vi är med den struktur vi har i dag.

Vad har varit din största utmaning som företagare och hur löste du det?

– Att få avtalet med vårt samarbetslaboratorium. De ångrade sig dagen före vår lansering men vi lanserade ändå (med maskerad anonym samarbetspartner). Det gällde analyser som jag bara skulle ha, det var tvunget att lösas helt enkelt. Kunder skickade prover till min brevlåda som omfrankerades och vidarebefordrades till labbet i Tyskland. Efter cirka 20 prover hade skickats ringde jag och sa att kunderna var otroligt imponerade och undrade vem som gjorde dessa. Ytterligare några vändor senare fick jag avtalet.

Kan du dela med dig av tre råd till den som vill vinna Årets Företagare i framtiden?

– Gör analys av affären, se målet och bestäm dig för att det ska gå bra, avslutar Susanne.

 

Fler nyheter från Företagarna