För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Helsingborg är fyra-i-ett

Publicerad 27 jun 2022
I början av juni hölls Helsingborg frukostmöte än en gång. Under arrangemanget delades pris ut till Årets Företagare i Helsingborg. Det var ledningen bakom Täta Tak förvaltning AB som mottog utmärkelsen.
Maria och Tobias Radomski. Foto: Johan Lilja

Helsingborg frukostmöte, som är öppen för alla företagare, politiker och högre tjänstepersoner brukar locka omkring 200 personer. Arrangemanget anordnas av Företagarna Helsingborg, Sydsvenska Handelskammaren, Svenskt Näringsliv och Helsingborg Stad. 

På scen stod Annette Melander Berg, Helsingborg Stads näringslivsdirektör, tillsammans med styrelsen för företagarna Helsingborg. De delade ut priser till Tobias Radomski och Maria Radomski på Täta Tak förvaltning.

På Täta Tak förvaltning bedriver man entreprenadverksamhet inom byggbranschen. Bolaget agerar som moderbolag åt en rad andra inom samma bransch. Utöver detta driver Tobias och Maria bolaget Täta Tak entreprenad AB som utför takreparationer och pappläggning. Dessutom Glumslövsplåt som håller på med plåtslageri och Täta Tak energi som utför solcellsinstallationer. Dessa tre bolag är dotterbolag till det vinnande Täta Tak förvaltning. 

Motiveringen lyder enligt följande: Under den senaste 10 åren har Tobias och Maria Radomski utvecklat ett stabilt och framgångsrikt företag. Med ett starkt kundfokus och viljan att alltid göra rätt för sig har man uppnått god tillväxt för företaget och skapat många nya arbetstillfällen.

 

Fler nyheter från Företagarna