podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

12 sidor Företagarna Kristianstad

Publicerad 19 jan 2022
Företagarna i Kristianstad är en lobbyorganisation för företagare och entreprenörer i kommunen. Vi tar hänsyn till dina behov och arbetar för att försvara dina intressen. Du är väl medlem?

Genom påverkansarbete arbetar vi för att skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige och Kristianstad. 

Vi har drygt 340 medlemmar och är en del av Företagarna, som är Sveriges största företagarorganisation med över 60 000 medlemmar totalt.

Vårt mål är att skapa ett gott företagsklimat i Kristianstad och vi gör det genom att vara en del i beslutsprocesser och ägna oss åt opinionsarbete. Men vi spelar också en viktig roll inom samverkan, bl.a. medverkar vi i näringslivsrådet.

Våra event för medlemmarna är mycket populära nätverksträffar och vi delar ut pris till årets företagare. Traditionellt håller vi även en årlig högtidlig ceremoni vid utdelningen av Gesäll- och Mästarbrev.

Läs gärna mer om Företagarna Kristianstad i vår interaktiva broschyr: Företagarna Kristianstad (sebroschyr.se) på sidan 9 finner du länkar till värdefull information , tips och hjälpmedel

Jonny Persson
Ordförande Företagarna Kristianstad

Telefonnummer 0709 38 05 70

E-post jonny@eljp.se

Fler nyheter från Företagarna