För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Fullsatt när Företagarna Malmö anordnade julmingel

Publicerad 7 dec 2022
Se bilder från julminglet på Nöjesteatern dit 80 företagare hade tagit sig för att avnjuta god mat och trevligt sällskap.
Företagarna Malmös styrelse.

Hans Österberg och Anna Haziraj är två av personerna bakom den lyckade kvällen.

Visste du att det startade nio nya företag per dag i Malmö år 2021? Här sitter såväl nyare som mer ruttinerade företagare.

En av Företagarna region syds ambassadörer för Företagarna Young, Simon Lundegard, reagerade snabbt på ljuset från kameran och såg till att hamna på bild.

Vinnarna av utmärkelsen Årets Företagare i Malmö var på plats. Peter Fritzon och Per Liljenberg berättade om WeSafe. Nu är dessutom nomineringen för nästa års omgång öppen. 

Anna Haziraj höll i ett uppskattat quiz där deltagarna fick navigera frågor om allt från företagande till julmtomtar och lussekatter. Visste du att Företagarna Malmö har 809 medlemmar? Det visste majoriteten av tävlingsdeltagarna. 

– Efter i dag kan jag lova att vi blir fler, säger Anna Haziraj och ler stort.

Vinnarna av quizet svarade både fortfast och med flest rätt svar. Pavlos Efstratiadis delade ut påsar välfyllda med fina priser.

Niklas Jonasson och Pavlos Efstratiadis sitter båda i Företagarna Malmös styrelse och kan nu knyta ihop säcken för i år med flaggan i topp.

Festen hölls på Nöjesteatern.

Fler nyheter från Företagarna