För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Carl-Johan Berthilsson från Halmstad invald i Företagarnas riksstyrelse

Publicerad 25 maj 2024
Carl-Johan Berthilsson från Halmstad valdes in som ny ledamot i Företagarnas riksstyrelse på kongressen i Gävle 24 maj.
Carl-Johan Berthilsson. Foto: Fotograf Ristenstrand.

Resultat, rättssäkerhet och engagemang är Carl-Johan Berthilssons ledord. Han driver sedan 20 år företaget Carl-Johan Berthilsson AB som jobbar med utveckling av säljprocesser och lönsamhetskapande åtgärder för ett antal stora och små företag. CJ som han kallas har dessutom flera styrelseuppdrag i företag verksamma i fastighetsbranschen och har också investerat i många olika branscher.

Carl-Johan Berthilsson har en gedigen bakgrund i Företagarna, som ledamot i Halmstadsföreningen sedan 2002 och regionordförande i Halland 2006–2010. Han har även tidigare suttit i riksstyrelsen, under åren 2010–2022. Dessutom har han förtroendeuppdraget att sitta i styrelsen för den europeiska paraplyorganisationen för småföretagarorganisationer, SMEunited och är där ordförande i EcoFis kommittén i Bryssel för Företagarna.

− Företagare är hjältar och företagandet är en förutsättning för utveckling och välfärd för Sverige. Människor skall ha möjlighet att förverkliga sina drömmar, säger han.  

Taggar
Fler nyheter från Företagarna