För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hon är Företagarnas nya regionchef i Stockholm-Mälardalen

Publicerad 28 apr 2024
Hannah Risander har blivit rekryterad till tjänsten som Företagarnas nya regionchef i Stockholm-Mälardalen.
Hannah Risander är Företagarnas nya regionchef i Stockholm-Mälardalen. Foto: Tobbe Nilsson.

En eldsjäl från Älvdalen, så skulle man kunna sammanfatta Hannah Risander, Företagarnas nya regionchef i Stockholm-Mälardalen. Hon startade en krog som 19-åring, har drivit hotell, startat ett turistmagasin och skapat en countryfestival, för att bara nämna några saker. Erfarenheter från affärsutveckling och verksamhet som kommunikatör och utbildare kommer väl till pass i rollen som regionchef.

− Det är fantastiskt roligt att få välkomna Hannah till Företagarna-familjen! Jag ser fram emot att få arbeta tillsammans med henne för att göra Sveriges vassaste och starkaste organisation för små- och medelstora företagare ännu bättre, säger Företagarnas vd Benjamin Dousa.

"Massa driv och nya idéer"

Hannahs hjärta har alltid klappat för både Stockholm och Älvdalen, och nu blir hennes uppdrag att vara med och utveckla företagsklimatet i Stockholm-Mälardalen. I regionerna som spänner över Stockholms län, Sörmlands län, Uppsala län och Västmanlands län har Företagarna cirka 40 lokalföreningar.

– Det känns som att det blåser nya vindar i Företagarna nu, och jag kommer att bidra med massor av driv och nya idéer. Företagarna är en viktig arena för nätverk och framgång, och tillsammans ska vi göra skillnad för regionens företag. Mitt mål är också att vi ska bli lika många kvinnor som medlemmar som det är män, säger Hannah Risander.

Hannah kommer närmast från Coompanion Dalarna där hon jobbat med utveckling av dalabyar genom besöksnäring.

Fler nyheter från Företagarna