För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

8 unga idéer utvalda till deltävling i Malmö

Publicerad 1 dec 2023
Första deltävlingen i Årets Unga Idé äger rum 6 december i Malmö. Åtta unga entreprenörer är utvalda att pitcha inför en jury och har chansen att gå till final och vinna 250 000 kronor.

Företagarna och Bengt Bengtssons SIBA-stiftelse söker Sveriges mest innovativa och samhällsförbättrande affärsidéer från unga företagare. I Malmö får åtta unga företagare pitcha inför en namnkunnig jury och tävlar om en guldbiljett direkt till den stora finalen 30 maj 2024 i Göteborg.

Anmäl dig till eventet här!

De utvalda företagarna är:

sofia-rund.pngSofia Malmsten, Parametric Solutions

Parametric Solutions har utvecklat en innovativ molnbaserad plattorm som med AI och algoritmer skapar hundratals byggnadsförslag för en given tomt – på enbart några sekunder.


max-rund.pngMax Rosenberg, 
RECOMA

RECOMA tar emot avfall som ingen annan kan eller vill återvinna och ger det nytt liv genom att förvandla det till hållbart, koldioxidsnålt byggmaterial.

 


daniel-rund.pngDaniel Falk, FixedIT Consulting AB

FixedIT.ai erbjuder ett omfattande utbud av edge compute och AI‐lösningar och tjänster för mjukvaruutveckling i övervakningskameror. 

 


thibault-rund.pngThibault Helle, Quandify AB

Quandify erbjuder ett intelligent vattenmätningssystem för kommersiella och privata fastigheter som möjliggör kostnadseffektiv analys av vattenförbrukning, detektering av vattenläckage och fjärrstyrd vattenbrytning.

 


daniela-rund.pngDaniela Grassi, AdvanSci Research Solutions AB

AdvanSci Research Solutions utvecklar en prototyp av en webbapplikaton (SaaS produkt) som kommer hjälpa forskare med att designa och rapportera sina forskningsprojekt enligt etablerade standarder för att säkerställa en hög kvalitet.

 


william-rund.pngWilliam Khzouz, Alga Insulation

Alga Insulaton tar fram ett miljövänligt och hållbart alternatv till dagens isoleringsmaterial med hjälp av alger.

 


patricia-rund.pngPatricia Dianda, Flavor-Boss

Flavor‐Boss är en banbrytande mobil mötesplats grundad på en unik affärsidé av deras Afro‐Karibiska Catering Foodtruck & Event-koncept.

 

 


bakr-rund-bakgrund.pngBakr Jahhan, Angry Camel AB

Angry Camel kretsar kring en energieffektiv och miljövänlig teknik för att utvinna högavkastande protein från grödor med högt oljeinnehåll, med ett initialt fokus på kikärtor.

 

Deltävlingarna äger rum i Malmö 6 december, Stockholm 25 januari och Östersund 31 januari. Finalen går av stapeln 30 maj 2024 i Göteborg.

Läs mer om programmet, jury och medverkande på scenen här. 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna