För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Dags för branschförbundsmöte

Publicerad 7 feb 2023
Tiden är kommen för årets första träff med de till Företagarna anslutna branschförbunden.
Genrebild. Foto: Ola Hamberg.

Företagarnas branschförbund träffas flera gånger per år för att utbyta erfarenheter, skapa nya kontakter och träffa makthavare och experter. Nästa träff äger rum i riksdagen onsdag den 8 februari.  

− Jag ser verkligen fram emot att träffa alla igen på årets första träff, säger Mathias Mellgren Helge, ansvarig för branschförbundskansliet. 

Onsdagens träff blir ett tillfälle för företrädarna för de knappt trettio branschförbund som är anslutna till Företagarna att träffa inte mindre än tre nya experter på Företagnas avdelning för analys och opinion. Pernilla Norlin som är ny samhällspolitisk chef, Jennie Albinssonnäringspolitiks expert med inriktning på hållbarhet sedan i höstas och Erik Östman, ny expert på regelförenkling.  

− Det blir ett tillfälle för både branschförbunden och våra experter att dela med sig av sin omvärldsanalys och berätta vad som är på gång, säger Mathias Mellgren Helge.  

Dagen kommer även att bjuda på ett panelsamtal med Elisabeth Thand Ringqvist (C), vice ordförande i näringsutskottet, Daniel Venu Velasquez (S) suppleant i näringsutskottet, Camilla Brodin (KD), gruppledare och ledamot i näringsutskottet samt Anna af Sillén (M), ordförande i företagsrådet. 

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna