För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarnas kongress lockar partiledare

Publicerad 23 mar 2022
Företagarna bjuder in till kongress vartannat år, och den 19–20 maj är det dags för Norrköping att välkomna närmare 400 delegater till två spännande kongressdagar.

Företagarpolitiken hamnar i fokus då fyra partiledare medverkar. Under den första kongressdagen, 19 maj, framträder Ulf Kristersson (M) och Johan Pehrson (L). Dagen därpå, 20 maj, kommer Annie Lööf (C) och Per Bolund (MP) att tala inför kongressen.

- Vi är glada över att dessa partiledare prioriterar att gästa Företagarnas kongress. Jag ser fram emot att höra vad de vill göra för att förbättra förutsättningarna för landets småföretagare som står för en tiondel av väljarkåren, säger Företagarnas vd Günther Mårder.

Alla Företagarnas medlemmar, förtroendevalda och branschförbund är välkomna. En ny riksstyrelse ska väljas och det blir också tillfälle till att diskutera viktiga företagarpolitiska frågor med andra medlemmar.

 

 

Fler nyheter från Företagarna