podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nominera kandidater till Årets lokala företag inom stadsdelen Hägersten-Älvsjö

Publicerad 22 jun 2022
Den 11 juni deltog Företagarna Stockholms stad på Älvsjö torg i Stockholms stads evenemang ”Tillsammans för trivsel och trygghet” inom stadsdelsdelen Hägersten-Älvsjö. Donald Molander som representerade Företagarna svarade tillsammans med Mats Falck från Bättre Stadsdel på frågor från moderator Bengt ”Spider” Jansson om piloten Årets Lokala Företag.
På bild Donald Molander. Foto: Jonny Fransson

Priset är upprättat för att uppmärksamma lokala företag och öka samarbetet via nätverksbyggande inom stadsdelen och kommer att delas ut vid ett evenemang den 9 december. Företagarna Stockholms stad kommer att prisa vinnaren i kategorin Årets lokala företagare i Hägersten-Älvsjö med ett års fritt medlemskap och en direktnominering till tävlingen Årets företagare i Stockholms stad 2023.

Nominera 

Nominera din kandidat i vårt formulär redan idag. Vid frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta Mette Pagling på 08-501 066 05 eller mette.pagling@foretagarna.se

Priset Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet. Priset avgörs i tre nivåer, lokalt, regionalt och avslutas med en riksfinal i Stadshuset under en pampig gala.

Företagarnas kriterier avgör vilka som kan komma i fråga för utmärkelsen.

Läs mer om våra kriterier här.

På frågan om visionsbilden 2030 svarade Donald att framgång är att vara lokal och önskade se en stark närvaro av Företagarna i stadsdelen och en utveckling av det goda samarbetet med Älvsjöföretagarna.

Mer om Företagarna Stockholms stad 

Företagarnas lokalförening Stockholms stad med sina nästan 3200 medlemmar är en aktiv förening som arbetar för att skapa så bra förutsättningar som möjligt för att göra det bättre för dig som driver företag. Vi påverkar politiker, ordnar spännande event och utbildningar och skapar nätverk. Självklart ska vi vara en aktiv part i varje stadsdel, i hela Stockholm.

 

Fler nyheter från Företagarna